12. feb 2009 17:22
ČAO vsem!
Kako ste?
Jaz prav fajn. Da se malo pohvalim, v pon nisem telovadila, ker sem se slabo počutila. Potem pa sem v torek gonila Orbitrek 1 uro, včeraj smo šli na pohod, na naš hrib, eno uro hoje v hrib, danes pa sem spet bila eno uro na Orbitreku (pregonim v tem času 25km in pokurim 570 kalorij, ne vem koliko je realno, a je super) in pa naredila sem 50 trebušnih in pa vaje za roke in noge. Tak, da sem ponosna nase. Jutri pa grem spet na ta naš hrib. Sicer pa komaj čakam, da bo lepše vreme, da bom lahko spet šla na kolo, namreč zelo rada kolesarim. Drugače pa tudi smučam, grem skoraj vsak vikend na Krvavec, ali pa na Roglo, imam sezonsko karto. Ali tudi katera med vami izvaja kak šport, smučanje, tek, kolesarjenje, hribolazenje???
Tocka, če bi pa prej vedla, da si iz MB, bi pa se ti javla. Dans sm bla v MB, sem šla nek material nabavljat. Doma sem sicer 45 km iz MB, a mi je kot večje mesto najlepše v Sloveniji. Aja, Tocka, danes pa nekaj sladkega, a ne??? Jaz imam pri sebi kolegico, grema kar v eno gostilno nekaj pojest...je tam lažje, ker toliko kot dobiš, tudi poješ...doma pa bi še kar nekaj jedel in jedel....
Ja, meni je najlažje telovaditi pred TV, mi čas najhitreje mine.
Fajn bodite....če pa boste v dilemi pa pridite tipkat, bolje kot grehi...jaz če naredim kak greh, ga pol probam odpravit s telovadbo...
PAPA
saby