3. nov 2005 23:21
Dober večer pikice in pikec! Danes se oglašam malo pozno, a bolje pozno kot nikoli. Sem šele pred pol ure prišla domov, tako da bom bolj kratka. Tudi jutri ne vem kako bo s časom, a se bom že nekako oddolžila pa bom drugič napisala kaj več. Tuna super si pripravila priponke, vsaka ti čast. Lanes, hvala ti, da si poskrbela za slikico in jo pripela k ostalim. Helena, jaz ne bi nikoli več pomislila na to, da bi tekla sredi noči. Sicer ne bi tekla četudi se nič ne bi drlo po gozdu, kaj šele, ko se je zdaj začelo še dreti po gozdu. Ni govora! Odpade! Res si genijalna, da vztrajaš in če ti paše, delaj to še naprej. Marjetka Cvetka, sem vedela, da bo padla kakšna rima po našem srečanju. Super! Marjanca, danes si imela gužvo v službi in ker za vsakim dežjem posije sonce, bo tudi tebi. Želim ti prijeten vikend. Veronika, destinacijo že poznaš, avto pa tudi sam vozi - ha, ha. Le pridi, ne bo ti žal! Pa veš koliko kalorij bomo pokurile s smehom. Pa trebušne delajo, ne bo treba zvečer telovaditi. No kakšna je odločitev? Sicer pa včeraj, ko smo bile pri najboljšemu sosedu, me je videla sodelavka in ko sem ji razložila, kdo smo punce, ki smo se dobile, kako smo se spoznale, je bila takooooo začudena. In ji je bilo zelo všeč, da si takole organiziramo kafetarski popoldan. Tako, da imam na tehtnici v službi zdaj tri za in eno proti. Ko pa sem ji razložila, da nismo vse iz Celja, da pridete tudi od daleč in še bolj od daleč je rekla, vsaka vam in nam je čast. Jaz sem ponosna in srečna in vesela, ko se dobimo in se nam skoraj užge od klepetanja. Pa trebuščki bolijo, pa v glavah se vrti. Meni se tudi zdajle vrti v glavi - od utrujenosti. Lahko noč! Grem v mižale. bonaca