Ločevanje živil 90. dni - 5. del

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

3. nov 2005 23:21

Dober večer pikice in pikec! Danes se oglašam malo pozno, a bolje pozno kot nikoli. Sem šele pred pol ure prišla domov, tako da bom bolj kratka. Tudi jutri ne vem kako bo s časom, a se bom že nekako oddolžila pa bom drugič napisala kaj več. Tuna super si pripravila priponke, vsaka ti čast. Lanes, hvala ti, da si poskrbela za slikico in jo pripela k ostalim. Helena, jaz ne bi nikoli več pomislila na to, da bi tekla sredi noči. Sicer ne bi tekla četudi se nič ne bi drlo po gozdu, kaj šele, ko se je zdaj začelo še dreti po gozdu. Ni govora! Odpade! Res si genijalna, da vztrajaš in če ti paše, delaj to še naprej. Marjetka Cvetka, sem vedela, da bo padla kakšna rima po našem srečanju. Super! Marjanca, danes si imela gužvo v službi in ker za vsakim dežjem posije sonce, bo tudi tebi. Želim ti prijeten vikend. Veronika, destinacijo že poznaš, avto pa tudi sam vozi - ha, ha. Le pridi, ne bo ti žal! Pa veš koliko kalorij bomo pokurile s smehom. Pa trebušne delajo, ne bo treba zvečer telovaditi. No kakšna je odločitev? Sicer pa včeraj, ko smo bile pri najboljšemu sosedu, me je videla sodelavka in ko sem ji razložila, kdo smo punce, ki smo se dobile, kako smo se spoznale, je bila takooooo začudena. In ji je bilo zelo všeč, da si takole organiziramo kafetarski popoldan. Tako, da imam na tehtnici v službi zdaj tri za in eno proti. Ko pa sem ji razložila, da nismo vse iz Celja, da pridete tudi od daleč in še bolj od daleč je rekla, vsaka vam in nam je čast. Jaz sem ponosna in srečna in vesela, ko se dobimo in se nam skoraj užge od klepetanja. Pa trebuščki bolijo, pa v glavah se vrti. Meni se tudi zdajle vrti v glavi - od utrujenosti. Lahko noč! Grem v mižale. bonaca

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

4. nov 2005 4:09

Dobro jutro vsem !! Zopet je nov dan in gremo novim doživetjim naproti!!Danes sem sadna in mislim, da ne bo problemov,ker sem polna energije.Za to krivim moj tek, ki je bil danes brez problemov, razen enega ubogega pijančka, ki je bruhal za grabnom,da imam še zdaj mal razdražen želodec in poln slin. Hvala Bonaca tebi za dobre misli in spodbude!!! Držite pesti za danes, jaz bom pa za vas!! Lepo preživite dan!! Čao,čao!! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

4. nov 2005 5:28

Jutro! No, Helena je že naredila danes nekaj za boljše počutje - je pa res ta glavna. Jaz si še na cesto ne bi upala v nočnih urah, ta pa kar teče po naravi - dobra je, ni kaj! Zato pa tudi uspeva v zmanjševanju kg. Bravo Helena. Danes sva obe sadni in še nekaj jih je z nama. Sestra mi je prinesla cel plato kakija in se ga prav veselim, vmes še kaka mandarina in kak grozd, pa bo dan pri kraju. Vsem uspešno hujšanje in še kak vic, prosim, za popestritev teh oblačnih dni. Migla je zgrešila naslov pri pošiljanjuj sončka v Slovenijo! Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

4. nov 2005 6:18

Evo Dušanka za dobro jutro! Upravičen jok Joka otrok na stopnicah... pa pride mimo dobra starka in vpraša "Kaj jokaš?" Pa pravi otrok: "Očija pa mamice ni doma... uaaaa." "Ja, kje pa sta?" "Oči je v domu ostarelih, mami pa na rave partyju... uaaaaa." Pa vpraša starka:"Kako se pa ti pišeš ? "Cavazza." Lep dan! tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

4. nov 2005 6:23

Dobro jutro, rožice ! Hvala bogu, da je petek. Ko bi vsak teden bil tako kratek ! Dušanka in Helena sta sadni, jaz pa ta teden prvič nisem imela sadnega dne. Pa razmišljam, da bi ga lahko imela danes, ker sobota in nedelja nista preveč ta pravi dan za kaj takega. Tako, sem se določila, da bom danes sadna. Smo že tri. Ampak na sliki smo res face ! Ta prave rožice ! Komaj čakam 18. ! Zdaj pa črnariti, da me ne bodo "po strani gledali". marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

4. nov 2005 6:37

Marjanca poslala sem ti sporočilo. Lp tuna

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

4. nov 2005 7:13

Pozdravljene! Moja vaga je pokvarjena, ker je nemogoče, da že celo večnost kaže enako, kljub temu, da načeloma sploh ne grešim Dobre in prijazne ste, pa zagnane in vstrajne. Le tako naprej! Tudi jaz sem izredno navdušena nad tem kratkim tednom. Škoda, ker ni večkrat tako. Eto Dušanka, zate in seveda za vse ostale, dva vica: Haso vpraša Mujota: "Kaj bi bil raje, intelektualec ali homoseksualec?"Mujo odvrne: Raje bi bil homosksualec, ker mi gre laže v rit kot pa v glavo." Mujo in Haso gresta v zgodnjih jutranjih urah na bazen. Haso se takoj zlekne, Mujo pa gre na odskočno desko in se začne pretegovati kot kakšen bodybuilder. Ko se takole preteguje vpraša Hasota: "Kako izgledam, Haso?"Haso pravi: "Kot orel." Mujo se razveseli in vpraša dalje: "To je zaradi moje dobre postave?"Haso pa se nasmeje: "Ne, zaradi nohtov." Danes sem sladka. Za kosilo sem že pripipravila burek iz buč in paradižnika, zraven pa sladko zelje. Ni najboljša kombinacija, toda dobra, posebno še, ker sem po službi vedno tako lačna. Helena, potem čisto dobro vem, kje boste. Pozdrav vsem sadnim, mesnim, sladkim in ostalim - se beremo! VERONIKA

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

4. nov 2005 9:13

Meni se pa zdi tole sladko zelje in zelenjavni burek krasna ideja. Mislim, da bom tudi jaz poskusila. Tudi jaz po službi pridem takooooo... lačna pa lahko samo eno uro prej pojem cel kup sadja. Zgleda, da domače okolje tako čudno vpliva name. Saj se trudim ampak ko enkrat začnem jesti iz enega kosila nastaneta dva. Potem sem pa jezna sama nase. Ugotavljam, da je v 2. krogu res veliko težje samo zato, ker mislim, da kot "stara mačka" že vse obvladam kar se 3MD tiče. In prevečkrat si dovolim tiste pregrehe, ki jih lahko potem pozabiš in nadaljuješ z dnem, ki je na vrsti. Sicer pa še enkrat za Heleno moja statistika: teža (pred 3 dnevi) 72kg, višina 162 (enaka tvoji), starost med 30 in 40(bolj). Nočni sprehodi so mi v užitek, samo živimo v sožitju z medvedi, kar pomeni, da zmaga močnejši(medvedi) in me ja stalo kar precej truda, da sem se vsaj za silo znebila neprijenega občutka njihove prisotnosti. Se pa pridružujem tistim, ki so danes na sadju in prav vesela sem, da to ni za vikend. Jutri bo pa sarma - brez riža seveda. Migla - kaj je zdaj s soncem, pri nas je taka megla. Ob tem mi pride na misel tisti vic: "Radni narode Crne gore, dobro jutro, ustaj, ura je poldne." Bodite fajn in še enkrat fajn. By! varja

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

4. nov 2005 9:36

Varja, jaz vem malo drugače :Radni narod Crne gore, sat je tačno dvanajst, okreni se i spavaj dalje. Ste pa dobre. Nisem še vsega prebrala, ampak kolikor sem , sem se fino nasmejala. Nimam veliko časa, zato samo toliko, da vam povem, da se veselim našega srečanja, ker vidim, da smo same vicmoharce in se rade režimo. V ponedeljek bo moj prvi dan v tretjem krogu ( enkrat je že bil, pa se je skazil, drigi pa tudi ni bil kaj dosti uspešen). Zaželite mi obvladanje mojih možganov, ker se bom celo nedeljo psihično pripravljala na to.Srčno upam, da mi tokrat uspe, ker se še nisem znebila poporodnih kg. Čao lepotice ! Rmeli Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 04. nov 2005 09:38:24

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

4. nov 2005 9:37

Dobro jutro punce! Krasne ste na sliki! Komaj čakam, da se vam 18. tudi me "ne-celjanke" pridružimo. Veronika tudi moja tehtnica je že lep čas pokvarjena, noče, pa noče pokazati kakšen kg manj. Tudi jaz sem danes sadna..pojedla sem že dve mandarini, za kosilo imam banane, zvečer pa nekaj toplega, najbrž pečena jabolka. Malo pogrešam Miglo..kje pa je..še sončka nam nič ne pošlje. Dušanka kako pa kaj tvoje počutje? claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti