11. jan 2006 8:13
Po dveh sadnih dnevih - 2 kg. Juhuhu... Lp tuna
11. jan 2006 8:13
Po dveh sadnih dnevih - 2 kg. Juhuhu... Lp tuna
11. jan 2006 8:51
Jutro punce! Smo bile pridne včeraj? Seveda smo bile! In kakšna je nagrada? MESO! Pa še bela kava je danes dovoljena. Pa če je to dieta! Tuna, naša statistika je tudi na našem mailu. Podatke za mail pa nam je poslala Darchy lani skupaj s podatki za album, ker je odprla oboje hkrati. Najbrž imaš navodila med sporočili v beležki. Drugače pa javi in ti jih pošljem. Pozdravček! tejčica
11. jan 2006 8:52
pozdravljene, se moja statistika 3.1. 63,1 11.1. 61,2 skoraj 2kg minusa. zadovoljna. zdravje se izboljsuje, ko bo okej pa absolutno zacnem z rekreacijo. zmerno sicer...ampak vsaj ZACETI je treba. danes pa moj najljubsi dan B. lp tabina
11. jan 2006 8:54
Živjo! Jaz bom sporočila rezultat samo na vodni dan, ker je razultat po enem tednu premajhen. Sicer pa sem ugotovila, da mi večji problem delajo sadni dnevi, če jem zelenjavo /včeraj kuhano kislo zelje/, saj sem potem še bolj lačna, kot če si na primer naredim mešano sadje. Vidim, da vam hujšaricam kar kopnijo kg, vidite, to je pa prednost, če imate več kg (ne zamerit). Kar tako naprej. Res pa je, da gre prvič v 3MD največ dol. Danes pa je na vrsti meso. Pa lep dan. lkc
11. jan 2006 9:07
Dobro jutro! NIsem se uspela oglasiti včeraj.... sem pa se stehtala 3.1. - 80 kg 10.1. - 78 kg Zdaj sem na drugem krogu.... želim se čim bolj približati 70 kg....upajmo da bo šlo, ker sem nekoč prebrala, da je pričetek januarja najboljši čas za diete..., ker gre tudi v naravi nekako vse navzdol.... No bomo videli... Včeraj sem bila lačna in lačna.... najbrž zato ker je bilo mrzlo.UPam, da bo šlo danes lažje. Privoščili si bomo puranji zrezek in zelenjavo. Lepo se imejte! Maša
11. jan 2006 9:14
Dobro jutro! Tudi meni je včeraj uspelo, danes pa končno meso Tudi mene zanima kako priti do tabele, če bi bila katera tako prijazna in napisala lahko da sem zgrešila in ste že oz. kakšni so vaši pogoji za dostop do tabele. Ursula
11. jan 2006 9:16
Marjetka cvetka - evo javljam se s težo: II. krog 3.1. - 69 kg 9.1. - 69 kg Upam, da bo naslednji teden bolje! lp AURA AURA
11. jan 2006 9:23
Tejčica sem našla ampak mi je ne odpre, kaj moram narediti? Mi jo lahko shraniš in posreduješ na moj mail, ti ga pošljem v sporočila. LP tuna
11. jan 2006 9:30
Tudi jaz bom sporočila rezultat šele po vodnem dnevu. Iz istega razloga kot Ikc. Se bojim zgubit motivacijo. Je pa super si prebrat sporočilo Marjetke Cvetke s podatki o napredku nekaterih pri dieti. In prav vsem uspeva. To je pa res krasno V Mucino tebelo pa mi zgleda ne bo dano poškiliti. Gesla nimam, fotoaparata da bi poslala sliko, ki je pogoj pa tudi ne. Zato bi bilo mogoče bole, da je za tabelo drugo geslo, če je to možno pa si s vojim računalniškim neznanjem ne upam trditi. Pa lep sončkast dan; varja
11. jan 2006 9:36
B - tudi meni je ta dan najljubši. TA dan nikoli nisem lačna. Škoda le, da ne smem mešati beljakovine med seboj, ker ima blazno rada prav vse. Drugače pa je tale drugi krog res malo drugačen. Kilogrami počasneje kopnijo. Očitno se bo treba malo bolj potrudit. Ampak če nam je prvič uspelo me za drugič sploh ne skrbi. Sedaj vem, da je odvisno vse le od mene. Vemo, kaj moram storiti - in vedno je seveda odvisno predvsem od naše volje. Včasih si prav z užitkom privoščim kakšen greh in ga kasneje popravim - brez težav. Hujšanje skratka ni več problem - mislim, da bomo po zaključenem II. krogu stvari okoli " hujšanja" obvladale. Sama ne pišem kdovekako rada, zelo rada pa vas berem. In moram priznati, da imate prav vse veliko, veliko zaslug za uspeh. Saj se strinjate, mar ne? Vsaj meni moralna podpora pomeni zelo veliko. Se še javim! Bodite pridne prav vse na forumu. AURAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Moj domači kruh