5. jan 2006 9:03
Dobro jutro! Evo me Tuna. Nikamor nisem pobegnila, le časa za pisanje je zadnje dneve bolj malo. Pa vedno več vas (nas) je. Komaj vas preberem, ko pa že hočem kaj napisati pa vedno kdo skače okoli mene. Sicer pa bom tudi sama s ponedeljkom začela z malo bolj primernim prehranjevanjem pa tudi stehtala se bom, ker se mi zdi, da so mi hlače malo bolj prav kot so mi bile. Veste hitro se naloži kakšen kilogram, dva ali trije. In če ne ukrepaš takoj, je hudič. Po moje se ti hitro obesi še kakšen zraven. Res je potrebno veliko discipline, žal sem takšne vrste, da lahko hrano le gledam se zredim. Vse nove dobrodošle in veliko dobre volje pri dieti vam želim. Vse stare, moje ljube prijateljice, tudi vam želim vse lepo in dobro, še posebno tistim, ki so se odločile za nov krog hujšanja. Veliko dobre volje in stiskam za vse pesti, da boste na koncu zadovoljne in uspele v tistem, kar ste si zamislile. Marjanca, upam da še kdaj pa kdaj pogledaš na računalnik in misliš na nas. Če pa ti lahko kakorkoli pomagamo pa zavpij! V slogi je moč. bonaca