Ločevanje živil 90. dni - 5. del

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

25. nov 2005 14:15

Ja pa za stroške prevoza se bomo tudi dogovrile. Lepo se imel v Čačku! bonaca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. nov 2005 19:04

Živjo! Kako ste? Spet ste klepetale, da vam komaj sledim. Jaz še vedno iščem službo. Danes sem bila kar aktivna, opravila sem kar nekaj razgovorov. Videla sem tudi oglas za družbo Delnica d.o.o. Pa me zanima, če mogoče katera ve kaj več o tem podjetju. Vsakeršna info je dobrodošla. Saj vem, da to ni naša tema, pa vseeno saj smo že kar dolgo veliko širše usmirjene kot samo na hujšanje. Navsezadnje se vedno bolj spoznavamo, družimo,... LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bonaca  

25. nov 2005 21:21

Kaj je zdaj deklice? Sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomniš, še enkrat name! No, ko pa začne snežiti pa gredo moje snežne kraljice v gradove KRALJA MATJAŽA. Danes niste najbolj razpoložene za klepet. Vas boli glava, pa virusi napadajo. Saj tudi mene boli glava, ampak je to verjetno vremenska muha enodnevnica. Jutri je nov dan. Se bomo šli kepat, pa po visokem snegu sprehajat, če ga bo še naprej tako metalo. bonaca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. nov 2005 22:03

Jee spet sneži! Me je skoraj kap zadela, ko sem zdaj stopila iz hiše. Pred eno uro je bilo še stanje normalno, je pač snežilo, kot vse dni, sem mislila, da bo pač spet čist brez efekta. Ampak vaaaauuuu, zdaj je pa že kar 20cm snega, od kod ga pa zdaj tako sipa???? Bonaca a si že kdaj obiskala gradove KRALJA MATJAŽA. Tisto sanjsko zimsko pravljico? Mene tudi tako drži, da bi šla na en sprehod, ko sem videla kako lepo je zunaj. Se grem oblečt. Nočko! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

25. nov 2005 22:34

Pozdravljene! Tudi mene je skoraj kap, ko sem stopila na balkon - smo že v Evropi - skoraj tako je, kot je bilo pri poročili v Nemčiji ali na Nizozemskem. Tako sem lačna - pa moram sadni dan brez grehov pripeljat do konca - jutri pa - GROZA NE MESO, TODA H2O!! Bodite z menoj - zanji vodni dan Se beremo - lahko noč VERONIKA

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. nov 2005 22:44

Hojla! Sem se pravkar naužila zimskih radosti,imam še zdaj čisto trde noge! Kak ga suje,si pa ja norrrr!!!!!!!!!! Ko sem avto očistila do konca,sem ga lahko spet začela od začetka.Ko sem se pa začela peljat,pa nisem nič videla in sem vozila bolj na pamet.Ša sreča,da ni bilo prevelikega prometa.

bonaca  

26. nov 2005 0:37

Rožica, ja bili smo enkrat. Sicer je bilo kar nekaj snega, ampak tisto leto je bilo ravno tisti vikend, ko naj bi gradove zidali pretoplo in so zidarijo prestavili za en teden. Smo pa imeli lep izlet in sprehod po čudoviti naravi. Zdaj pa lahko noč. bonaca

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

26. nov 2005 1:19

Hojla pupe! No, meni se je teden po srečanju končno uspelo javit in vidim da zbirate prijave že za naslednjo fešto. Mene vsekakor štejte zraven, saj take žurke kot je bila zadnjič ne smem zamudit. Res ste vse največje face in je fino ko imena dobijo obraze. Se mi zdi da je čisto drugače sedaj brat forum. Upam samo, da mi v prihodnje uspe malo bolj redno vas spremljat. Je pa padla odločitev, da po novem letu štartam zares! Ste mi zadnjič dale volje maksimalno. Sedaj mi nima smisla štartat, saj bo v decembru norišnica in vem da mi niti pod razno ne bo uspelo. Če sem prav zasledila se vas je že kar nekaj odločilo za januraski štart. Več ko nas bo, boljše bo. Ogledala sem si tudi album in slikce so res enkratne. Vse uživate v snegu, pri nas se pa dež zliva. Ampak ne zamenjam z vami. Snega res niti malo ne pogrešam. Sem namreč Gorenjka ki ne smuča, torej sploh ni presenečenje da sem pristala na obali... Pa še toliko kot sem vsak dan na cesti, mi res ni da bi se še s snegom ubadala. Mi čisto zadostuje kakšen bel vikend sem pa tja na Gorenjskem. Mala pa takrat uživa sto na uro in jo običajno pustimo gor kakšen teden ko je sneg. Ne morem verjet da me čaka prost vikend!!! Sicer je v stanovanju za naredit tisoč in ena stvar ampak ob dežju to sploh ne bo problem. Važno da se mi v avto ne bo potrebno vsest in okrog šibat, ker ga imam ta teden res vrh glave... Pa mogoče se mi še večkrat uspe javit. Klepetalnice še sploh nisem uspela stestirat. No, saj po eni strani je to še boljše, ker se mi dozdeva da bi delo še bolj trpelo. Sedaj grem pa tudi jaz počasi pančkat. Sladke sanje vsem, Helena tebi pa kmalu dobro jutro! tejčica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

26. nov 2005 2:37

Lepo pozdravljene in dobro jutro!!!! Ko jaz sladko spim,vi klepetate 100 na uro!!! Tejčica, ti greš spat, jaz se pa zbudim in počasi zlezem iz postelje.To bi bilo zanimivo, če bi skupaj živeli!!Skoz se bi nekaj dogajalo! Rožica, držim pesti, da najdeš službo, ki ti bo všeč in jo boš z veseljem opravljala!! Res se vedno bolj spoznavamo in to je čudovito.Kako rada bi ti pomagala glede Delnice, pa nič ne vem o tem.Močno upam, da se bo katera našla in ti dala kakšne koristne napotke!! Pri nas je tudi ogromno snega in tek mi bo danes odpadel.Na sobno kolo se bom morala spravit, pa mi čisto nič ni simpatičen!! Veronika,danes imaš ti vodni dan, jaz pa drugi teden!!Držim zate pesti, da ti uspe!!Mora ti uspeti!!! Bonaca, zelo si razpoložena, ko je zunaj zimska idila.Se ti pridružim, mene čist prevzame!! Ko se spomnim, da bo treba jutri v službo in se z avtom mučiti po naših bregovih z snegom, me pa mine!!Pa kaj bi jamrala, saj mora bit mal spremembe in romance, to človeka čist prevzame in pozabi na skrbi! Tuna, tebi želim veliko uspeha v drugem okolju in vrni se zdrava, če boš lahko, se pa na nas spomni!! Dušanka, moja soseda sva danes na škrobu in kaj bo padlo???Jaz bom verjetno delala joto, nisem še sigurna, ker jo naši ne marajo preveč!! Punce lepo preživite tale vikend, tudi tiste, ki se bojujete z virusi!Želim vam, čimprejšnjo okrevanje!!! Marjetka Cvetka, bodi previdna z vožnjo po snegu!! Končujem, lepo se naužijte in nakepajte se!! Čao,čao!! helena45

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

26. nov 2005 8:38

Dobro jutro! Kje ste? A vas je sneg zapadel. Sem brala kaj ste včeraj napisale in sem se prav pošteno nasmejala pri tem kar je napisala Encijan včeraj ob 14.00, "samo nekaj snežink" Encijan upam da imaš rada sneg, ker ga ne mičkeno več. No moji bacili so še vedno z mano, samo vročine nimam več, in pa jezna sem ker ne morem iti ven, ko je tako lepo.Se pa z mojima mucama crkljam. Jaz sem pa danes sadna oziroma zelenjavna pa mi bo kar pasala ena taka juhica iz same zelenjave, saj drugo mi itak ne paše. Imejte se lepo, predvsem tiste, ki ste danes na cesti pa pazite nase. Štajerska avtocesta je menda obupna. Veronika,mislim nate, ko si vodna, drži se, jutri zjutraj boš pa ponosna nase!! lp hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 26. nov 2005 08:43:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti