27. nov 2009 12:43
Limovčanka. Zdaj si me pa presenetila. Zakaj bi bila slaba mama, ker hčerko spodbujaš pri hujšanju? Sploh, če ima dejansko preveliko težo. Slaba mama bi bila, če bi jo spodbujala pri nažiranju. Glede na to, da veš kako lahko je kile dobiti in kako peklensko se jih je znebiti, ni nič slabega v tem, da tega svoji hčeri ne privoščiš. Moja hči je stara 13 let in jo že nekaj let opozarjam naj se ne baše z neumnostmi, če noče večerjat se z njeno odločitvijo strinjam, pa tudi ji kdaj rečem naj pazi kaj poje.Ta mlajši 7 - letnici pa kdaj tudi ne dovolim jesti sladkih priboljškov. Bolje, da vzame sadje, če je lačna. In pri tem nimam pravnobene slabe vesti. Mene je oče silil jesti in sem morala obrok, ki mi ga je on nadeval pojesti v celoti tudi, če sem ga imela že v požiralniku.
Tudi jaz imam olala preveč kil, ki nočejo dol. Sedaj sem se lotila tudi te 90- dnevne in v enem tednu izgubila 2 kg. Upam, da mi uspe. Ko me popade lakota se spomnim izrazov, ki jih ljudje tako radi uporabljajo, ko opisujejo ljudi z močnejšo postavo.
onija