16. jan 2009 20:07
antaja sem te že dodala na seznam kot sem ti obljubila na str.956 poglej. Gardelin deluješ melanholično.......saj bo šlo tudi jaz sem danes kar fino lačna,bo treba spat. petardica
16. jan 2009 20:07
antaja sem te že dodala na seznam kot sem ti obljubila na str.956 poglej. Gardelin deluješ melanholično.......saj bo šlo tudi jaz sem danes kar fino lačna,bo treba spat. petardica
16. jan 2009 20:22
Pogledam na forum in vidim, kok ste pridne!! Pa koliko nas je!! Prav fino je brat vaša pisanja, potem si pa rečem, "tudi jaz lahko" Tale sadni dan je ubitačan, sem komej preživela v službi. Pojedla sem nekaj klementin, eno konzervo vloženih light marelic (pa mi niso bile kaj preveč všeč) pa skledo solate za pozno kosilo. Imam namočene suhe fige in rozine, pa mi ni kaj preveč zanje, mogoče jih pojem jutri za zajtrk. Ja, za nagrado sem bila res presenečena, zdaj moram sam še poklicat in se zmenit za termin. Še vedno se pa ne morem pripravit, da bi šla kaj ven ali pa na sobno kolo, sem čisto brez energije, a ve kaj migate? andreja č.
16. jan 2009 20:24
Antaja, pozdravljena med nami, lepo tudi jaz sem začela z istimi kg kot ti, saj bo šlo .....boš videla. Jaz sem ravno pojedla svojo večerjo, danes bolj pozno, ker grem zdaj pod tuš, nato pa...................... Ribičija in Dražen Zečić !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grem razgibat boke in strest moj špehec zdaj, ko ga še imam, hahahahahahahahahahahah..................... Punce, mejte se fajn, naj vam bo v cvetju...................... daby
16. jan 2009 20:28
na cd-ju imam super vaje za oblikovanje telesa.CALENETIC.približno 45 min.traja,na začetku kar težka.Ampak naj bi se kar splačalo.Meni pa sadni dan ni tako težek,ker vem,da bo naslednji dan na tehtnici boljši rezultat antaja
16. jan 2009 22:28
Limono ni ravno dobro pit pred spanjem, ker c vitamin deluje tako, da nas "brihta". Kolegica mi je pravila, da je včasih spila vse preveč kave, potem pa se je zavzela in začela piti veliko limonade, ker deluje podobno (!) kot kofein. Danes sem tudi jaz zelo zmatrana pa ne bi imela bit od česa. Ne počutim se ravno fajn. Jutri bo bolje. NOč
17. jan 2009 8:19
Ojla, Antaja dobrodošla, več nas je lažje nam bo. Sadni dan je šel mimo brez kakšnih težav, rezultat pa je tudi dober -0,4 kg. Kmalu bom na zame magičnih 80 kg. Počutim se tako fino lahko, čeprav na zunaj še ni kaj prida opaziti. Trebuh imam že kar na notr usločen, samo pod in nad trebuhom ni še nič razlike. No enkrat se bo tudi to moralo urediti, potrebno je vztrajati. Danes pa mesek. Ne vem še kaj bom naredila vsekakor pa bo nekaj od mesa pa brstični ohrovt in solata. Še vedno pa ne vem kam bi uvrstila krvavico, če je sploh primerna za našo dieto, se mi pa res že lušta. gaja1
17. jan 2009 8:22
Uspešno prestala sadni dan.Nič me ni zeblo,nisem bila lačna.Sem pa spila dosti vode.Se počasi navajam na njo. renata69 http://renata69.moj-album.com/
17. jan 2009 8:47
Za vse ki želite knjigi Ločevalne dijete, si ju lahko snemete iz tega naslova - http://www.box.net/shared/qac972g7sr LP tuna1
17. jan 2009 9:02
oj, tuna1 kje si se izgubila po novem letu, a si mogoče že končala in sedaj vzdržuješ? Prav pogrešala sem te. Dej javi se kej in povej kako ti gre!!! LP gaja1
17. jan 2009 9:21
gaja1,krvavico bi jaz uvrstila pod škrob,saj je notri ješprenj.Kri najbrž ne spada nikamor,mesa pa itak krvavice nimajo.Jaz pa danes najbrž naredim polnjene bučke,pa seveda solato in juho.Edini problem danes je,ker bi preveč pojedla antajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Panakota z belo čokolado in penino