8. avg 2014 18:48
živjo tamara in me veseli, da bova v tej temi dve.. za vse ki se pa še mogoče odločate a bi ali ne bi, vam povem, da je zdaj pravi čas, sploh zaradi ogromne količine sadja in zelenjave.. ;))
danes imam sadno-zelenjavni dan, počasi tudi ta postaja priljubljen (škrobni dan mi je najhujši, nimam ideje kaj bi jedla, riž sem zdaj že 2x, krompirja pa ne maram preveč.. se pa sprašujem če bi lahko jedla krompirjeve njoke?)
Za zajtrk sem pomlatila lubenico, tehtala je sicer 3kg z "olupkom" vred, nisem je pa mogla cele pojest in sem jo jedla še za malico kasneje.
Kosilo je bilo dušeno kislo zelje, potem pa prekršek dneva - Barcaffe Coco freeze ledena kava z mlekom :P njam!!
Za večerjo imam mešano solato (zelje, redkvica, radič, paradižnik).
Jutri pa beljakovinski oziroma MESNI dan, v hladilniku že čakajo hrenovke ovite s slanino!! :P
Še to dodajam... sem šla malo brat od ostalih uporabnikov, ki so se šli to dieto in so v roku 8 dni vsi že zgubili po 3kg, jaz pa komaj 1kg od 1.8. do danes. Bom res mogla skenslat kavice, da bo šlo hitreje al kaj :( mogoče pa količinsko preveč pojem?? Za kosilo poln globok krožnik, večerja NI polovica manj ampak malo manj kot za kosilo.. :(
sexybeast
Sporočilo je spremenil(a) sexybeast dne 08. 2014 18:58