Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marec  

član od: 16.12.2009

sporočila: 208

19. mar 2013 10:32

ŠKROBNI DAN

Zajtrk - pomaranča in

Malica - jabolko, solata, kuhana zelenjava

Kosilo pirina kaša z šampinjoni, solata

Prigrizki - suha jabolka

marec

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

19. mar 2013 14:15

Tole pa je zabavno in žalostno.Včeraj je bilo 14 dan mojega hujšanja in sem shujšala -2.5 kg res pa sem se včeraj prvič pregrešila,samo res malo in kaj je sledilo danes 1kg več,sej ne morem verjet da kar za kilogram več.

Človek bi se kar zjokal,vendar se ne dam in grem k zmagi nasproti.

Kaj pa ve punce samo pišete svoje jedilnike,kaj pa dosežki so kaj vidni ali čakate čisto do konca.

Vsem sotrpinkam želim lep sončen popoldan,saj je jutri spet napovedan dež

čaoooooooooooo 

-pika   

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

19. mar 2013 15:28

Glej, -pika, že to je popolnoma nerealno, da izgubiš v 14 dnevih 2,5 kg, a se ti ne zdi? To je vse na račun vode. Ker če bi šel špeh tako hitro dol, bi bili vsi suhi. Zato tudi tisti kilogram več sigurno ni zaradi prekrška. Vse je odvisno od odvajanja vode (enkrat več, drugič manj), prav tako od odvajanja blata...

Vse kaže na to, da se prepogosto tehtaš. pri vseh dietah (ki pa so vse po vrsti nateg, verjemi, sem jih že veliko poskusila in vedno so prišli kilogrami nazaj), svetujejo, da se tehtaš 1x na teden. Tako dobiš bolj realno sliko.

Srečno

JJ

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

19. mar 2013 16:55

Pika, nič panike, vse je OK, teža res niha goredole, odvisno od dela dneva, oblačil, ali si šla peš na cesarjevo mesto ipd. Vse kot pravi že JJ.

Jaz sem danes v luft skakala, ko mi je pokazalo 65,5, jutri bo pa mogoče spet 67, pa kaj? Realno sem 3 tednih shujšala 3 kg. Ki se tudi že opazijo,  pravi en sodelavec Pa vsak dan pomalo grešim.

Danes krompirjeva juha s korenjem, cvetačo, čebulo, kos kruha, večerja- 1/2 kosila.

marjja

muši13  

član od: 14.2.2009

sporočila: 54

19. mar 2013 21:29

Pika, jaz se tehtam vedno zjutraj po sadno zelenjavnem dnem, ker pač takrat najmanj količinsko pojem.

Pa to enkrat na teden oz.kak dan več- kakor pač pride.Zaenkrat še kilogrami grejo dol približno šfoh kg na teden.

Večkrat kaj pregrešim, pa se ne preveč sekiram.

Danes BELJAKOVINSKI DAN:

zajtrk:suho sadje

kosilo:salame, sir,kruh

večerja:piščančji zrezki v zeliščni omaki in tunina solata

muši13

marjja  

20. mar 2013 8:00

Danec verjetno kakšni makaroni z zelenjavno omako, zvečer pa 2 buhtlja.

Včerajšnji grehec- 4 keksi na odbojki.

marjja

marec  

20. mar 2013 20:33

Danes je bil čisto zmešan dan

zajtrk pomaranča in ananas

malica -- juha in solata

kosilo kuhana zelenjava, popečena zelenjava, tortilja in pest riža

večerja sirov burek in košček čokolade.

marec

marjja  

21. mar 2013 16:17

Sadni dan:

Banana, hruška, zelenjavna juha (korenje grah, cvetača in Knorr jušna osnova- hvala za nagrado).

Zvečer pečena jabolka z rozinami, orehi in žličko medu.

marjja

marec  

21. mar 2013 17:08

Marjja, koliko jabolk pa pripravite?

Mi zaupate recept.

hvala

marec

marjja  

21. mar 2013 17:17

Eh, to jaz kar tako brezveze skupaj namečem. 2 veliki jabolki sem danes izdolbla tako, da je dno ostalo, noter vrgla nekaj rozin , žličko mletih orehov, toliko, da je bila vdolbina skoraj polna, čez pa še žličko medu. Moški so si spekli eno umetno pizzo iz Hoferja, nato pa sem jaz še potisnila tisti 2 jabolki v peč na 200oC za približno 20 min.

Nič pretresljivega torej, pač da je jabolko mehko, pa malo večji občutek sitosti in sladkobe da. Zadnjič mi je sicer med stekel dol in se zažgal v pekaču, da sem čohala kot nora.

Včasih dam tudi kakšna druga sesekljana jedrca, lešnike npr., posujem s kokos moko, kar pač imam pri roki.

Aja, Pika, danes sem imela pol kile kot pred 2 dnevoma, so what! Počasi gre itak dol!!

marjja

Sporočilo je spremenil(a) marjja dne 21. 2013 17:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti