Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

28. jan 2011 7:41

no saj bom jutri videla, če je že kaj uspeha. danes sadni dan, jutri pa tehtanje. sem že malo firbčna, malo me je pa strah, ker ne vem, kako bo name vplivalo dejstvo, če ne bo nikakršnega rezultata tunna http://titabota.blogspot.com/

mazako  

član od: 20.1.2011

sporočila: 28

28. jan 2011 11:00

Tudi jaz imam danes sadni dan. Prav imaš tunna,res je lušno zdržat sadnega,ker je kombiniran z zelenjavnem. mazako

tunna  

29. jan 2011 8:20

no končno malo rezultatov! od 3.1., sicer sem začela bolj neuspešno, pa z zadnjim bolj intenzivnim tednom, rezultat -2kg! tunna http://titabota.blogspot.com/

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

29. jan 2011 9:44

Bravo, Tuna!! Men pa stoji trenutno, samo imam danes vodni dan pa bomo potem videli...

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

29. jan 2011 10:44

Danes pa ne bomo prav veliko pojedle. :) Hema vodo, jz sadje.... Meni sadni dan kar gre. V resnici jem samo sadje in še to ne prav veliko. Obvezno pa mora bit zraven banana, drugače sem lačna. Pojem pa jo tako, kot sem nekje zasledila, da imaš večji občutek, da si nekaj jedel - ali si jo narežem na koleščke in jem z vilico, ali pa si jo zmečkam, kot za dojenčke. Tako se mi potem zdi, da sem pojedla nekaj konkretnega. Tudi mene velikokrat zebe, tako kot pravite tudi ve. Sicer pa sem polna neke energije, nobeno delo mi ni odveč in vedno sem dobre volje. moki moki

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

29. jan 2011 12:10

Moki, dobra volja, to nekaj velja. Tudi jaz jo imam,saj so mi hlače že kar prijetno široke. Danes imam škrobni dan in bom imela za pozno kosilo solato iz čičerike,soje,rdečega fižola,paprike in pora. Zraven pa kos polnozrnatega kruha s semeni. Meni je to tako dobro. Sem si jo že zjutraj pripravila, da se okusi fino prepojijo. Do takrat pa dva sadna obroka. še vedno sem trmasta in se nisem stehtala. Se bom pustila presenetit v soboto. linolina

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

30. jan 2011 12:31

so mi celo popoldne uhajale misli nekam k sladkemu,ampak nisem popustila. Še dobro,saj sem imela včeraj škrobni dan. Danes pa OH in za kosilo bo pica iz polnozrnate moke z obilo zelenjave. Mi je res dobra in nisem po njej tako hitro lačna. linolina

tunna  

30. jan 2011 15:11

no pri meni pa standard, vikend je pač vikend, in z njim mnogo grehov. včeraj na beljakovinski dan smo šli na en rojstni dan, kjer se nisem mogla upreti pici in torti. danes, na škrobni dan, doma družinsko kosilo, mesna lazanja. kaj čmo. bo jutri bolje, saj čez teden sem pridna, za vikende se pa ne sekiram, malo veselja mora biti tunna http://titabota.blogspot.com/

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

30. jan 2011 16:30

Tunna ne razmišljaj tako... Seveda imaš lahko malo veselja a naj bo v okviru dovoljenega. Preizkušeno deluje in nič ti ne bo manjkalo. Saj v bistvu je vse dovoljeno le razporejeno je drugače, kot bi si mi včasih želeli. A se splača malo potrpeti in potem biti toliko bolj zadovoljen, ker veš, da si spet korak bliže tistemu, kar si resnično želiš. moki

tunna  

30. jan 2011 17:31

saj vem, in drugače, če bi morala shujšati več kot 10kg, bi se držala do pike natančno "pravil" diete. tako pa, ko samo popravljam grehe lanskega leta in mi ne gre za nohte, mi pa ni problem čez vikend se malo razpustiti. dneve ohranjam in jih ne prilagajam, tako da jutri nadaljujem z OH in potem sadni dan. no, na sadni dan se pa ne pregrešim, pa če mi nekdo s torto pod nosom maha! ker vem, da je sadni dan edini dan, ki res kuri kalorije oz. topi maščobe, tako da ni šans, da bi ga zavozila :P tunna http://titabota.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti