12. jan 2011 11:44
Jaz imam danes Š dan,upam da bo šlo.Sem si rekla da bom danes čim manj pojedla (malo krompirjeve solate za kosilo in večerjo),ker sem včeraj grešila ....ne vem zakaj je moral mož pršut narezat. lp 4kids
12. jan 2011 11:44
Jaz imam danes Š dan,upam da bo šlo.Sem si rekla da bom danes čim manj pojedla (malo krompirjeve solate za kosilo in večerjo),ker sem včeraj grešila ....ne vem zakaj je moral mož pršut narezat. lp 4kids
13. jan 2011 16:53
Kaj je sedaj, kje ste? Ste že vse obupale....Neeee nooo. Jaz sem se danes tehtala in nisem ravno najbolj zadovoljna, no saj je šlo dol samo bi lahko šlo več. Se pozna da sem ga malo sračkala na OH dan. lp Hema
13. jan 2011 19:10
Nič nismo obupale, saj smo komaj začele. Vidim, da se nas je že kar nekaj nabralo. Jaz sem se prav zaradi kršitev na OH dan odločila, da črtam vse sladkarije,ker ko pojem en košček sladkega, ne ostane samo pri enem. Se preveč dobro poznam. In tako sem na prvi OH dan jedla isto kot za kosilo in nisem prav nič pogrešala sladkobe. Zaenkrat mi gre po planu in še nisem nič grešila. Stehtala sem se prvi dan in se bom ponovno po vodnem dnevu, če mi ga bo uspelo zdržat.ker če se vmes tehtam, teža varira in potem nisem zadovoljna in se še s tem obremenjujem, ker ni šlo toliko dol kot sem si zamislila, bla,bla. Pa vsak dan hodim 40-60 min kar precej hitro. Za dušo in telo. linolina
14. jan 2011 11:00
Ja Linolina saj je res najbolje, ker teža res precej niha...Sem tudi jaz včeraj prvč po operaciji zlezla na moj hribček, malo dlje časa sem hodila a bila na vrhu zeloo vesela. Danes imam škrobni dan in se mi kuha kisla repica...njami. lp hema
16. jan 2011 8:56
joj meni tut ne gre preveč dobro, sem si zastavila cilj 1 kg na teden, pa sem danes, po 14dneh, ko bi morala biti lažja za 2 kg, nazaj na začetku ... vikendi so ubijalski tako da jutri začnem znova ... bolj resno, pa upam da bo! tunna http://titabota.blogspot.com/
16. jan 2011 16:40
Eh , še ena ki ji ne gre prav preveč dobro . Pa ni problem v volji , niti v grehih , ampak moj stari znanec - gastritis . Imate mogoče kaki nasvet ?
Bernarda
16. jan 2011 19:30
pozdravljene.... tudi jaz se vračam in se vam pridružujem... začela sem v torek,torej je za mano slab teden... sem malo slabe volje,teža ni šla dol niti za gram... pa sem se resno prijela,pa še rekreiram se redno...ne vem,kdaj začnejo kg kopnet?? sem najbrž neučakana,a ne??!! sem pa danes na škrobnem dnevu...a je še katera na istem dnevu? lep pozdrav vsem... cheleste
16. jan 2011 20:32
Živjo! Jaz sem tudi danes na Š dnevu...jedla sem joto z repo...jutri pa OH Lp 4kids
16. jan 2011 23:20
me veseli 4kids...jaz pa krompir s kislim zeljem. jutri pa še ne vem....testenine,polenta...še nisem odločena. lp chelesteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Galette z zelenjavo