Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kiw  

član od: 4.2.2010

sporočila: 5

18. feb 2010 21:15

kiw.. pa se še kr šepavo drži.. v službi mam res glupe sodelavce k vsakega na polno zabavajo kolko gre in če bi slučajno omenla, da se bom drugače prehranjevala.. bi bila glavna tema.. za cel teden vrjetno in posmeh itd.itd. Problem je ker imamo malico ob 10h, do 16h pa delam. Nikakor si ne pridem skupi kako naj jem. Aja, malice si ne morem prestavljat.. Ima katera podobne težave? Kako jih rešit? Čestitke vsem, ki se tako lepo držite. lp kiw :( kiw

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

18. feb 2010 21:39

Skuhala sem si že zelenjavno rižoto za jutri. V službi bo sicer hladna, pa še par listov solate bom vzela s seboj. Danes mi je bilo kar malo čudno, ko sem v službi jedla kao kosilo. Tudi jaz sem precej premišljevala kako. Še najboljše bo, ko bom imela vitaminski dan. Takrat bo tko vseeno kdaj in kje pojem sadje ali zelenjavo. andreja č.

1katka1  

član od: 28.12.2009

sporočila: 57

19. feb 2010 8:41

Pozdravljene nove hujšarice,...danes je moj 47 dan,...sem že malo čez polovico! Sicer zastavljene kilce sem že skoraj dosegla(še malo), saj jih je bilo le malo za izgubit,...je pa res da se človek kar navadi na ta način prehranjevanja! Sem pa ta teden čisto izgubila voljo in razmišljam,da do 50ga dneva bom dosledna, potem pa malo manj,.. Onija tebi čestitke za dobro opravljeno delo. (mislim da je naslednjih 90 dni zelo podobnih, najbolje je da si izposodiš ali kupiš knjigo) Danes pa škrob, bom kar spet na riževih vafljih z papriko (na ta dan imam najmanj idej) 1katka1

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

19. feb 2010 10:35

Oj. Včeraj sem imela sadni dan, zato sem danes stopila na tehtnico. In? Nič ni šlo več dol od vodnega dne. Niti 10dkg. Žalost. Ampak kako pravijo? Bo že. lp barbay

Edija  

član od: 28.3.2009

sporočila: 26

19. feb 2010 15:58

Oj! jaz pa pravkar grešim z rezino poln. kruha...mam očitno neko blažjo obliko trebušne gripe in me vse boli v želodcu...:(..dobr izgovor a?! za večerjo me pa čaka kremšnita...hihihi Edija

Blazka73  

član od: 11.10.2009

sporočila: 6

19. feb 2010 19:05

pozdravljene .karnak in andreja č ,pa vsi ostali na ločevalni,danes bi naj bil moj 3 dan pa nič iz mene. nimam prave volje.jutri začnem znova. čao Blazka73

Keka  

član od: 6.5.2002

sporočila: 83

19. feb 2010 21:16

Onija, pošiljam ti link od revije Rina, kjer si lahko prebereš nekaj navodil za nadaljevanje, pa tudi nadaljevalno knjigo lahko kupiš. Jaz jo imam in v njej piše, da nadaljuješ z ločevanjem živil pri enem obroku ampak ne rabiš se več držati zaporedja dnevov. Za zajtrk ostane sadje, za kosilo je lahko beljakovinski obrok, za večerjo pa npr. škrobni ali obratno. Važno je, da ločuješ živila med sabo. Tudi sadni in vodni dnevi se nadaljujejo, kdaj jih uvajaš, pa odločiš sama. Paziš tudi na razmake med obroki, po beljakovinskem obroku je nasledni čez 4 ure, po škrobnem in OH čez 3 ure itd.

Opozarjajo pa tudi, da po končanih 90-tih dneh ne nadaljuješ prve stopnje, čeprav še nisi dosegel željene teže, ampak napraviš premor z drugo fazo in šele nato ponovno začneš s prvo.

Splača se kupiti knjigo, zelo prav pride in je poučna.

http://www.rina.si/joomla/index.php?option=com_c

Veliko uspeha še naprej.

Lp, Keka

Sporočilo je spremenil(a) Keka dne 20. 2010 11:37

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

20. feb 2010 11:37

Pozdravljene vse, danes je moj tretji dan in če bi zunaj sijalo sonce, bi bil res lep. Sem ravno iz službe, sedaj pa počasi k loncem, se mi nič ne da kluhati, tako da bo danes kaj lahkega. Mogoče zamesim celo testo za pizzo, ali pa bom samo makarone skuhala. Zame s drobtinami, za druga dva moja fanta pa kakzraven golaž iz skrinje. lep dan andreja č.

onija  

član od: 21.11.2004

sporočila: 99

20. feb 2010 17:43

Hvala Keka. Sem ravno danes dobila to knjižico od ene znanke za katero nisem niti pomislila, da bi jo lahko imela. To samo potrjuje, da je treba pač povedat kaj rabiš. In se 100% najde nekdo, ki ti lahko pomaga.

onija

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

20. feb 2010 18:52

Krizo imam: Na 40 dan (škrob), bi jedla samo sladko. Tako mi diši vsaka stvar s sladkorjem, da se že cel dan tepem po roki, da ne bi česa v roke prijela pa dala v usta. Potrebo po sladkorju sicer nadomeščam s sadjem, ampak trebutno je pa res hudo. Kako pa ostale prebrodite takšne potrebe po sladkem? barbay

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti