Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

16. feb 2009 12:55

ojla

Malo da se javim sicer vas kar redno prebiram samo ne napišem prav veliko ker sem tudi jaz grešila pa me prav groza kako bom naprej kar nimam nobene motivacije pa še tok me vsak dan zebeeeeeeee in se potem nalivam z vročim čajem.

Sej mal že pomaga potem sem ves čas na wc-ju in ko pride popoldan oziroma večer sem lačna kot volk in bi spraznila hladilnik v nulo,res grozno.

antaja tudi jaz sem že probala z jogo pa nisem bila preveč navdušena ker tukaj moraš kar dosti razčistit sam s sabo mislim da se res ne obremenjuješ z ničemer in da se znaš sprostit jaz pa se tega nisem mogla predvsem se nisem znala sprostit in potem mi je šlo vse narobe.

Sem pa hodila v Domžale in mislim da imate v Kamniku tudi.

Če ti je všeč probaj vsaj za mesec dni pa boš videla če ti odgovarja.

-pika

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

16. feb 2009 13:51

-pika,a pol ne greš z mano?no ja,te pa vabim na coffi,ko boš imela čas antaja

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

16. feb 2009 14:42

Ojla, se javim po daljšem času. Sem tudi jaz malce grešila, ne veliko vendar kile kar stojiji. Gremo naprej. Vztrajat je treba. Enkrat bo že šlo. Mojcej77 kar hrabro. Pojdi dalje. Antaja jaz hodim na jogo in to že četrto leto. Mi je super. Se kar faj razgibam in obenem sprostim. Ni neke panike. Sem bolj gibčna. Ha, ha. Danes imam tudi jaz Š dan. Bo padel rižek in veliko solate. Pri nas je sicer hladno vendar sije sonček, tako, da je tale dolgi ponedeljek malo krajši. Imejte se in ne preveč grešit. Lp mial

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

16. feb 2009 17:59

Zdravo! Ne vem kaj se to dogaja, tudi jaz sem ga nekaj kiksala 2 dni. Se pa tolažim s tem, da je jutri sadni dan in bom bolj stroga, več spila pa manj pojedla. Tako kot pravite vse, kljub grehom je treba vztrajat in nam bo uspelo. Doma imam ene hlače, ki sem si jih kupla ko sem prvič shujšala, tako da je moj cilj, da se bom po dieti lahko spravila v te hlače. Še danes se spomnim kako sem bila srečna ko sem si jih v trgovini probala, saj se je prvič zgodilo, da sem si v garderobo prinesla prevelike hlače in da sem si morala potem iti po eno manjšo številko. Kako je to lep občutek Zato pa moram vztrajat, da bom spet lahko skočla v te hlače. Vsem želim čim manj grehov in lep začetek tedna. Aja, jaz sem tudi nekaj časa hodla na jogo, sem bila ful zadovoljna. lp tocka

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

16. feb 2009 19:09

Neika - to je v Mariboru, nekje na Lentu.Še sama ne vem kje točno ker nas gre več.... NAJA74

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

16. feb 2009 19:47

no neika,si še sama,al je že princ na belem konju prišel domov?si sploh ne predstavljam biti toliko časa brez moža.še manj si pa predstavljam,kako se spet navaditi,da je doma.vso srečo antaja

neika  

član od: 11.10.2004

sporočila: 169

16. feb 2009 19:54

ja, sem še kar sama...še 12 dni...in kilaža skupaj z mano...od vodnega dne stoji! Navadila pa se bom, brez skrbi, ker nisem prvič sama, niti zadnjič, je pa res, da štiri mesece skupaj še nikoli ni bilo. Je pa res, kot sem mogoče že napisala, da se vsakič na novo zaljubiva (hehe). Itak je sedaj njemu vseeno, kak zgledam, pa če bi ga pričakala z veveričjim repom...mal heca! v glavnem, zastavljeni cilj ni dosežen, ni še sicer prepozno, a 5 kil v 12 dneh ne bo šlo....nekaj časa še bom vztrajala, potem pa bo zgleda treba naresti kaj drugače. neika

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

17. feb 2009 0:17

Ah moški, z njimi težko, brez njih pa še težje. Jaz pa še kar vztrajam brez večjih prekrškov pri hrani, sem kar presenečena s kakšno lahkoto mi to uspeva. Pričakovala sem, da bo težje. Tako, da se današnjega sadnega dne prav veselim, pa še sprememba lune je danes. sabina69

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

17. feb 2009 8:10

Jaz se tudi današnjega sadnega dne veselim, ker sem včeraj take grone kikse delala, da me je sram Moram se danes potrudit in te strupe spravit ven, čeprav bo težko, ker me je kar strah kaj bo, ko bom morala na wc, saj imam ene zdravstvene težave. Bom pa stisnila zobe pa bo. Sabina69 kar tak naprej, bodi nam vsaj ti zgled, če drugi včasih malo popustimo. Saby kje si se pa ti zgubila? tocka

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

17. feb 2009 10:34

Danes imam takkkkkkk glavobol, da se mi meša...pojedla sem že 3 tablete, ne vem če je kaj v zraku al me dijeta ..... Danes imam testenine in solato....zvečer pa kos sladkega Za nič mi ni....grem počivat NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti