21. okt 2005 1:48
Dober večer, ali pa dobro jutro - kakor hočete. Me tale šen tako zdeluje, da sploh ne morem spati, čeprav mi bolj paše ležati v postelji z dvignjenimi nogami. Tole je pa res vrag, sem že nekdaj slišala, kako je nadležno, ampak, da je tako zoprno boleče, pa še ne. Sedaj mi je pa še slabo in res ne upam v posteljo, kabinet je bliže tistega "lokala" in sem zato raje pokonci na računalniku.
Marjanca45, vas popolnoma razumem in sem se v solidarnosti pridružila vam v čiščenju organizma (beri: posledeica antibiotika). Sedaj tudi jaz kar dežuram. Želim vam vso srečo in čimprejšnje okrevanje.
Tejčica, upam, da bo vaša mala gospodičnica kmalu suha tudi čez noč, še vsi smo enkrat nehali, ni vrag, da ne bi tudi vaše sončece.
Marjetka cvetka, tudi če bi hotela kaj dosti grešiti, mi trenutno ne diši kaj dosti. Vsekakor pa imam trden namen vztrajati, saj je z vašo podporo vse nekako laže. Res ste fejst punce (in fanta, seveda!)
Migla, hvala za lepe želje iz daljnih toplih krajev. Saj ni, da nam ne bi bilo tu v Sloveniji lepo, ampak tudi vaš sonček bi bil v teh pustih jesenskih dneh dobrodošel, če nam bi ga malo poslali sem gor.
Vsem, ki se boste zbrali pri kitajcih, želim res lepo srečanje - bom v mislih z vami, saj je tudi meni kitajska hrana zelo dobra. Malo poklepetajte, malo poopravljajte, pa kaj dobrega pojejte in popijte tudi za vse nas, ki bomo z vami samo v mislih!
Mi že tako tolče v nogi, da bo treba malo nazaj v posteljo, ni druge. Lahko noč!
Dušanka