30. jan 2009 22:03
živa groza me poipada.Dve leti nazaj,za svoj 30 roj dan sem imela 20 kg manj kot danes.kaj hudiča mi je ,da se zredim kot kak prašič,ki čaka na zakol.ja,res je ,da je delno kriva tudi nosečnost,ampak to ni izgovor.še huje je,da mi ni jasno,kako ženska pri dobrih 32 letih tako odvisna od hrane.ja,ja,saj smo vsi,jesti moramo ,da preživimo,ampak jaz se bašem.od mize ne morem,dokler VSE ne pojem,potem pa paše še kavica,ob kavi pa paše sladica.in zvečer...sladoled,ali pa rajši čips,oho,pistacija,njami.potem se pa na ne vem koga jezim,če gredo kile gor,in ko si grem kupiti kavbojke se pritožujem,kakšni čudni kroji so.kot da so res kavbojke krive.Saj vse tiste luštkane majčke se tudi v sušilcu skrčijo,kajne.za piko na i,pa imam že pri vitkem stanju probleme z nedrčki,kaj šele zdaj.pravijo,da se s hrano tolažimo.meni nič ne manjka,še preveč imam.KILOGRAMOV namreč.imam dobrega moža,tri zdrave pridne punčke,stanovanje,službo,dovolj za jesti,dobre prijatelje...in veliko hrane v želodcu.18 dan sem na dieti,pravzaprav mi gre relativno dobro,saj sem na -4kg,ampak kaj,ko mi še tako veliko manjka do cilja.lažje je,ker imam vas,ampak sladoled so mi smeji iz skrinje.vem,da ga bom jedla jutri,ampak HOČEM ga ZDAJ.hudiča! antaja