7. jan 2009 4:00
Punce držim pesti za vse vas in še zase, pa poglejte, ob kateri uri!?
No, danes in jutri sta moja dneva. Danes bo za zajtrk 2 pomaranči, za malico okoli 13 pa 2 mandarini. Za kosilo popoldne špageti s paradižnikovim prelivom in zelena solata, za večerjo pa isto, samo pol manj.
Ja, piti pa je problem. Jaz sem si kupila 1/2 l flaško vode in sedaj gledam, da čez dan popijem vsaj 3 stekleničke. Tako imam neko kontrolo nad tekočino. Ko je juha, seveda to ni več obvezno.
Drugače pa pijem tudi domače zeliščne čaje, rada imam tudi sadne, domače, hehe, pa za kanček sladkorja, ker popolnoma grenkih ne maram. Edina razvada, ki sem si jo pustila pa je kava z kapljico mleka in pol manj sladkorja. To mi je v užitek, ki ga ne spustim iz rok.
Jutri je sadni dan, bom že pogruntala, kako ga preživim.Sadje pa ni problem, jabolka, hruške, pa pomaranče, kivi, kakšna banana za hudo krizo...Vedno po 2 kosa enakega sadja skupaj, mislim pa da bo za kosilo sadna solata brez cukra.
Naja74, potem pa sve na istem. -25kg. Se bove spodbujale, da bo lažje šlo!
Moj ITM je 33, kar je odločno preveč. ko sem izračunala, sem kar debelo pogledala.Upam, da ne več dolgo. Držte se punce!
Kyara