Prenovljena naslovnica

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

15. okt 2005 14:14

Ahahaha, zdaj vem v čem je hec.... Ravnila ni tukaj ja... Jaz sem pa mislil, da imajo vsi obiskovalci vsaj 800 x 600 ločljivost zaslona in vidijo celotno stran. Morate imeti precej majhen monitor, kajne? Bojan, pa imamo hrošča. Zastave so torej prenizko za vse obiskovalce Hvala za pomoč Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

15. okt 2005 14:20

Jernej, ne vem, se mi zdi kar velik ekran, 30x22 cm (pravkar sem ugotovila, da je skoraj tolikšen kot moj ta mali pekač za sladice, hahaha), ampak tako je bilo, kot sem napisala. Pa saj ni problema. Vse O.K., pa še dan je čudovito sončen, bodimo dobre volje! Naj vam bo lepo tudi popoldne! Dušanka

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

15. okt 2005 19:39

Jaz vidim vse in tudi dela ok. Imam pa prenosnika in verjetno ne največji monitor. Vcibej, res sem napisala evropski stil, mislila sem pa bolj modernega. Tisti kuharček se mi zdi že malo out. Pač, sto ljudi sto čudi. lp Julija

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

17. okt 2005 9:32

Tudi meni se nova stran dopade in nimam težav z zastavicami.Nevem zakaj taka težava okrog zastavic, saj se portal odpre, če klikneš na triglav. Jernej morda bi pa zastavice prenesli na levo ali desno stran, morda bi bilo potem bolje, ne vem?????! Lep dan vsem, marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 17. okt 2005 09:33:09

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

17. okt 2005 10:52

Mi z večjimi monitorji včasih pozabimo na vas z normalnimi.....,pa se mi je zgodilo, da sem zastavice prenizko postavil. Sedaj, ko vemo, kje je bila težava, bova z Jernejem naredila tako kot je treba. Jaz z oblikovalskega, Jernej pa s tehničnega vidika. Zahvaljujem se vam za komentarje in sugestije, jih bom upošteval, kolikor se bo dalo. Torej lov na pripombe je zaključen. Bojan

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

17. okt 2005 23:54

Tako! Amen! Bojan je govoril, Jernej pa postavil Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

18. okt 2005 22:14

Super. Zdaj se stran odpre kamorkoli klikneš. Povsod se pokaže rokica. Verjetno zdaj nihče več ne bo imel problemov z odpiranjem Hvala Jernej in Bojan, sta bila pa zelo pridna in predvsem "brzinska". lp Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 18. okt 2005 22:17:26

sara  

član od: 2.10.2001

sporočila: 383

18. okt 2005 22:28

Prejšnja mi je bila dosti bolj všeč. Ideja se mi je zdela boljša in sicer v stilu "Pridi, pogle in skuhaj, saj ni tako težko", delovala je bolj opogumljajoče. Saj veste, nismo vsi profesionalci. Nekateri so boljši, drugi slabši kuharji in včasih rabiš prave psihološke fore, da si pridobiš samozavest in tisti kuharček je bil točno takšen. Sedanja vstopna stran se mi zdi dolgočasna in v stilu "Tukaj se gremo profesionalce". Ta stran mi je všeč prav zato, ker se počutim nekako "domače", prijetno... To je moje mnenje... Lp veverica

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

18. okt 2005 22:55

No sara, naj te vhod ne zmoti toliko, da se ne bi še naprej domače počutila. Si pa dobro začutila: namreč prav tako nalogo sem dobil...,narediti vhod malo bolj resen, "profesionalen", da se bo naš portal zdel tudi tržnikom zanimiv in zaupanja vreden. Poskušal sem najti pravo mero med našo dosedanjo podobo in izgledom, ki je bolj v trendu in moderen. Malo zgodbe, malo oblikovanja, tako da bi bilo za vse prav. Upam, da večina obiskovalcev ne bo tako kritična kot si ti. Bojan

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

19. okt 2005 8:02

Če se ne motim je bilo rečeno, da je konec s pripombami. Nisem mogla preko tega, no jaz pa bom zaključila s pohvalo. Naslovnica mi je všeč, prav " fino" zgleda. Uredništvu čestitam za trud. Lep pozdrav Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti