14. okt 2005 11:54
Stanka! Jaz bi ti pa predlagala: za predjed: zavitke z mletim mesom in zelenjavo, lahko tudi samo z zelenjavo, ki jih spečeš že prejšnji dan, so zelo okusni in še veliko se jih nareže. Za glavno jed: juho po želji naprimer kremno brokolijevo juho, velko raznih solat (francoska, ki se lahko je tudi zraven zavitkov, pa zelena, zelje, radič, ...) zraven solat pa bi postregla polnjena telečja prsa, ki pa jih lahko pripraviš in spečeš že zvečer, zjutraj pa jih samo daš v pečico na 100 stopinj pa se ti bodo segrele, pa še lepše se režejo naslednji dan. Za mesojedce lahko spečeš še kakšno pečenko ali odojka. Kot prilogo pa bi dala veliko sveže kuhane zelenjave (brokoli, cvetača, korenje, koleraba, ohrovt) , lahko jo zabeliš z drobtinami. Za sladico pa: sončni zahod, pa sladico za katero nimam imena, jaz ji rečem sadna torta. Spečeš biskvit nanj pa nadevaš (skupaj zmešaš kislo smetano, sladko smetano - stepeno, zamrznjeno sadje, jaz dam kar od Ete mešane gozdne sadeže in sladkor), ta sladica vedno vžge pa še zelo malo dela je z njo. Lepo praznovanje vam želim! Lejčy