27. okt 2005 11:00
Jaz melancane nakockam. Uporabim jih kot sveže. Vodo pa itak spustijo, ko se odtajajo. Načeloma pa uporabljam kar zamrznjene, so kot sveži. lp Julija
27. okt 2005 11:00
Jaz melancane nakockam. Uporabim jih kot sveže. Vodo pa itak spustijo, ko se odtajajo. Načeloma pa uporabljam kar zamrznjene, so kot sveži. lp Julija
27. okt 2005 11:19
Tudi jaz melancane samo narežem in zamrznem. Je pa res, da če jih imaš tako veliko, ti bodo zasedli ogromno prostora. Kaj pa če bi jih pripravila in pasterizirala v kozarcih? Lisa
29. okt 2005 9:24
Najlepša hvala, sem jih kar zamrznila. Nisem imela časa za prpravo kozarcev, pa pasteriziranje ... 5rusa
15. sep 2006 21:02
Kupila sem nekaj več rumene in rdeče paprike. Ali jo moram blanširat preden jo zamrznem? Marjetka
15. sep 2006 21:20
Jaz je nikoli ne blanširam, očistim peclja in semen in zamrznem. jade
16. sep 2006 10:07
papriko zrežem na pol, očistim, zblanširam, zrežem na rezance in zamrznem. Taka se mi zdi boljša od neblanširane, pa še malo manj prostora zavzame v omari. Pozimi samo stresem v ponev pa je. Lisa
16. sep 2006 10:26
Koliko časa pa jo je potrebno blanširati? Marjetka
16. sep 2006 12:41
blanširam par minut - nikoli ne gledam na uro, kar po občutku. Lisa
26. sep 2006 5:39
Ne bom odpirala nove teme, pač pa bom vprašala tukaj... kljub pluskotu ne najdem neke zanimive teme (ki je bila odprta ne dolgo nazaj), kjer je bilo govora o shranjevanju peteršilja. Vem da je bilo nekaj zanimivih predlogov, ki bi jih rada še enkrat prebrala. Mogoče kdo ve, o kateri temi govorim? Če ja, bi prosila za link. Lep dan in veliko se smejte
26. sep 2006 5:42
rozanec, ob plusku sem si pomagala (najprej) s spominom. Spominila sem se pač, da je temo postavila VEROVNIKA in - tu je: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7463 rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Marmorni sladoledni sendviči