ali kdo ve, ce se ga dobi tudi pri nas v trgovinah in kje.
hvala in lp.
cellnet
ali kdo ve, ce se ga dobi tudi pri nas v trgovinah in kje.
hvala in lp.
cellnet
9. okt 2005 18:28
Včasih vem, da je bil pod blagovno znamko Gea. Prodajali so ga skoraj povsod, ali pa vsaj v večjih centrih. Malo poglej po prodajnih policah. lp Julija
9. okt 2005 21:18
Dobi se ga v trgovini z zdravo prehrano v pokriti tržnici BTC-ja lp Vesna Vesna Milek Recko
25. jan 2010 14:13
Mene pa zanima, za kaj se to olje uporablja? zvitorepka
25. jan 2010 14:51
Sicer ga nisem še nikoli kupila, sem se pa enkrat pogovarjala z enim kuharjem, ki je pekel omlete v "jajčnem baru". To olje naj bi imelo visok "Smoke point" oz. prenese visoko temperaturo, je odličen za pečenje omlet, palačink, poleg čisto navadne vsakodnevne uporabe. Je precej nevtralnega okusa v primerjavi s sončničnim in še bolj z olivnim oljem.
Vanja
25. jan 2010 14:54
V Drašičih v Beli krajini delajo tudi domačega in zdi se mi, da jih nekako dostavljajo tudi v Ljubljano. Bi treba vprašat. http://www.slovenia.info/?excursion_farm=4378 magnolija Sporočilo je spremenil(a) magnolija dne 25. 2010 14:55
25. jan 2010 15:27
Ni bistveno, vsi se razumemo - ampak, ali je kdo prebral naslov? Včasih so olje iz grozDnih pečk uporabljali diabetiki. Lisa
25. jan 2010 15:51
Hvala lepa, grem v shoping! zvitorepka
25. jan 2010 16:09
Jaz toplo priporočam gospoda Martina Pečariča iz Drašičev (Bela krajina): MARTIN PEČARIČ, DRAŠIČI 29, tel. 040 716 148 Gospod proizvaja različna (jedilna) olja: iz grozdnih pečk, orehovo, lešnikovo, iz mareličnih pečk, laneno, sojino ... Ta olja proizvaja, pogosto za druge domače in tuje naročnike. kafetarca
25. jan 2010 16:22
Lisa je napisal/a: |
Ni bistveno, vsi se razumemo - ampak, ali je kdo prebral naslov? Včasih so olje iz grozDnih pečk uporabljali diabetiki. Lisa |
Hvala Lisa! Sem že mislila, da ni kej vredu z mano....
Za dober izgled imejte usta do ušes
25. jan 2010 18:23
O, tudi jaz sem hitela brat, kakšne so te GROZNE peške..
O grozdnih pa nimam pojma...
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)