28. feb 2007 14:39
juhica101 je napisal/a: |
Tjaš, kateri tip poda od Juteksa pa imaš? Bom šla mogoče v Žalec mal pogled ta vikend..In pa kako izgleda ultragranit?
LP juhica |
Hojla Juhica,
moj topli pod (naj povem, da ravno prodajava to stanovanje, v katerega sem toliko duše vložila, in večinoma se vsi čudijo ravno nad tem podom ) je tip PACIFIC 6169 iz juteksove serije Chips (http://www.juteks.ru/sl/node/41).
Glede izgleda ultragranita... hm ... moj je skoraj črne barve in na prvi pogled deluje kot kot granit, tisti, iz katerega so kocke na ulicah v starih mestnih jedrih. To je nekak zmlet kamen s primesmi, vlit v določeno obliko. Na otip ni tako hladen kot kamen, tak svilnato gladek je. Ni občutljiv na grob del pomivalnih gobic, kar je moj prejšnji inox bil... upam, da sem ti približno uspela opisati tale "čudo" od ultragranita. Jaz sem po letu in pol z njim še vedno zadovoljna in ga za novo kuhinjo spet načrtujem. Najverjetneje bo tudi spet slovenski Alveus, Blanco ni za moj žep. Alternativno bom mogoče vzela od Schock, v trgovini Jez na Brezovci imajo v akciji ravno eno obliko, ki je po mojem okusu.
Pozdrav,
tjas