7. okt 2005 12:24
Maja, pri hladilniku sem jaz gledala samo na varčnost (tej hudiči požrejo res ogromno elektrike) in na to, da ima aktivno hlajenje (ventilatorji, ne vem, kako je uradno ime). Razlog - ne dela se mi led na zadnji steni, zadnjič sem ga prvič čistila po letu in pol... To je zlata vredno! Kupila sem ga že pred enim dobrim letom, kar na lager še preden sem se sploh lotila kuhinje. Obliko in barvo sem izbrala izključno na podlagi funkcionalnosti - torej čim manj čudnih kotičkov in robov, ki jih je težko očistiti, in tudi čim bolj čistilno površino. Na tla sem dala pa topli pod od Juteksa (http://www.juteks.si/slo/program/index.htm; izbrala sem serijo chips in vzorec pacific), izbrala sem takega, ki je odporen na vse živo, zelo je bil trd in tako sva imela tudi full malo dela pri polaganju (sva ga kar sama), ker ga ni bilo treba izležavat, da bi se stegnil. Priporočam ga, če se boš odločila za topli pod - tudi za čiščenje je zelo fajn (predvsem ni nič videti ), pa nič se ne drsi, tak malo drugačen je od običajnih. Še vsi, ki so prišli pogledat kuhinjo, so bili presenečeni nad njim... Vsi so mi sicer priporočali ploščice ali pa laminat, ampak jaz sem hotla nekaj hitrega za polagat, kar lahko položim sama... (šparala sva). tjas