13. okt 2005 16:50
Uh, to si samo me mame mislimo, da otroci ne morejo brez nas, v resnici pa se še kako lepo znajdejo. Moj 20-letni sin tudi pravi, da je cedevita dobra samo iz mamine roke, ker se mu je samemu ne ljubi naredit. Ampka ko me ni, tudi ni žejen, je sestra dobra, pa tudi sam si jo zna pripravit.
Imam to srečo, da so moji zdaj v fazi, ko se jm zdi lepo, da gre tudi mama s kom kdaj ven in da se znajdejo po svoje, pa tudi mož je te sorte. Torej, lingua, kar pogumno na pot, nikomur ne bo krona padla zglave, če bo naredila kakšno malenkost samo zase. Navsezadnje, če mame niso dobre volje in zadovoljne, kaj imajo potem otroci in možje od njih? No, temu zdaj lahko reče tudi odkrito nagovarjanje, kar je navsezadnje tudi res. Odločila se boš seveda sama, a misli kdaj tudi samo nase. Gpvprim iz lastnih izkušenj, dolgo s em počela podobno kot ti - samo nikar kam od otrok. n eš kaj? Še bolj te cenijo, imajo raje in spoštujejo, če jih kdaj pustiš same zaradi nečesa, kar storiš samo zase in za svoj gušt.
No, se mi zdi, da jadram v neko drugo tem. Me pač včash malo zanese, danes pa me sploh daje neka otožnost in melanholija...Kaj češ, vsi smo pod kožo krvavi. Mamamia
mamamia