10. okt 2005 13:34
Tjaš OK potem pa bi prisedla k tebi, če lahko bom kar računala na prevoz? lp mperhaj
10. okt 2005 13:34
Tjaš OK potem pa bi prisedla k tebi, če lahko bom kar računala na prevoz? lp mperhaj
10. okt 2005 13:40
zmenjeno torej! Podrobnosti bomo uskladile par dni prej. Če je še katera za vožnjo v družbi in bi štartala iz Ljubljane, pri meni sta še dve mesti tjas
10. okt 2005 14:13
Meni se gre in se mi ne gre... Imam izredno stanje z vseh strani - doma in v službi... najraje bi nekam pobegnila. Bom še videla naslednji teden... Ker spet tam naslednji vikend, za praznik - na pokopališče na tisti konec. Pozdravček!
10. okt 2005 14:16
Dragička, če je izredno stanje na vseh koncih in krajih, lepo pridi med nas. Te bomo malo pomirile. Veš kako je - ko imaš najmanj časa, si ga je treba nekaj vzeti samo zase. Mamamia mamamia
10. okt 2005 14:55
Punce mene pa zanima če bi alhko fanta sabo privlekla? Zaradi prevpza, ker mi je res mal daleč tale Maribor.... Drugače pa je tudi moj predlog kosilo in sicer z veliko zelenjave. Aja pa še to: a je katera mogoče iz Litije ali iz Moravč, Domžal? biba
10. okt 2005 15:49
Mislim, da ne bo nič narobe, če pride še fant. Za kosilo pa se bom dogovorila, da bo za vsakogar nekaj, nič pretežkega, pa precej zelenjave. Ampak to bomo še dorekli, zato sem tudi že prosila za kak predlog ali posebne želje. Mamamia mamamia
11. okt 2005 0:07
Meni še ostaja prostor,še tri,ker ima Mateja že prevoz,kar lahko mi na zasebno pošljete,ker mam čez dan malo časa tu. lpSaša vemves
11. okt 2005 8:30
Mogoče pa se celo jaz oglasim, če bom le imela čas. Lp, Andreja
11. okt 2005 11:13
Super. Veselim se vseh, ki nameravate priti, pa tudi tistih, ki bi, pa ne morejo - s temi bomo v mislih, pa kakšno slikico jim bomo poslali. Mamamia mamamia
11. okt 2005 14:18
Kako potem a bo še kakšen moški predstavnik? Kaj pa Jernej in Bojan? bibaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom