7. okt 2005 13:36
mamamia, boš zbirala prijave? galja
7. okt 2005 13:36
mamamia, boš zbirala prijave? galja
7. okt 2005 14:14
Tudi jaz bom tokrat žal prešpricala :) Fino se imejte pa poročajte. lp ===
7. okt 2005 14:17
Ja, galja, lahko. Torej: prijave na mamamia, bodisi kar preko te teme bodisi na zasebno pošto.Galaj, medva pa se najdeva in dorečeva organizacijo, OK? Mamamia mamamia
7. okt 2005 15:35
Super punce!! Sem lahko tud zraven? . Sem zelo vesela da ste se tkole organizirale. Jst sm za. Ampak Maribor ne poznam ga prav nič. Bi pa prav rada prišla. Pa fino bi blo da bi vsak prinesel nekaj kar je sam spekel pa bi potem lahko vsi občudovali. Samo predlagam. Upam da bo na kakšnem znanem kraju. Drugače pa boste dale navodila. biba
7. okt 2005 17:08
men pa lokacija čist nič ne ustreza, pa tud časovno mi ne znese, tko d mene ne bo (kakor za koga: žal); kdaj drugič. kje pa sploh nameravate to organizirat, najet kakšno dvorano al kaj?? LP Drejček
7. okt 2005 17:17
Hja, drejcek, boš pa drugič prišel zraven. Glede kraja in časa pa je tako, da čisto vsem ni mogoče povsem ustreči. Če bo srečanje uspelo, se bomo pa naslednjič prilagajali tistim, ki na to prvo niso mogli priti, tudi lokacijo bomo menjali, če bo potrebno. Skratka, dajmo času čas in ne zamerimo si, če datum in ura nista ustrezna za vse, saj, kot sem r ekla, ni gatermina, ki bi ustrezal čisto vsem. Biba, kar brez skrbi - zlahka boš našla mesto srečanja, bomo že našle tako varianto. Iz lj konca recimo v dveh ovinkih, s ptujskega konca pa samo naravnost, pa bo. Glede tega, da kdo kaj prinese, pa i rekla tako: sem sicer za, a odvisno od prevoza udeleženk - če gre katera navlak ali bus, bo malo nerodno kaj nositi s sabo. Sicer pa predlagam, da o tem svoje mnenje rečejo tudi tiste, ki nameravajo priti na srečanje. Aja, še odgovor drejcku: če bo treba, bomo najeli tudi dvorano (blizu mene je gasilski dom...), sicer pa je prostor odvisen od števila udeleženk. Mamamia mamamia
7. okt 2005 18:34
Bravo punce! Jaz bom pa za PRVO srečanje KulSlo venije narisal eno maskoto, da si jo boste lahkio sprintale in okrog vratu obesile, da bo to razpoznavni znak! (da ne bo treba recimo nageljčkov za v lase kupovat). Bojan
7. okt 2005 19:37
ma ja, ni panika... bo že... Drejček
8. okt 2005 10:48
Žal, žal, žal ne morem. Imam oči že uprte v naslednje srečanje - in v podrooooobno poročilo s tega. Ja, Bojan, okrog vratu obesile... Vam pa povem, da so se na srečanju Prehrane obnesle priponke z imeni oz. nicki s foruma. Po nickih se poznamo, ko naenkrat srečaš 10 in več ljudi, se - vsaj jaz - hitro izgubim. LP Fani
8. okt 2005 11:03
hvala za sigurno umesten napotek - bom popravil, kar sem naredil...sva ravno hotela objaviti z Jernejem. BojanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada