6. okt 2005 19:19
Aja,pa še nekaj sem se spomnila.Moj tata je pred vsakim pohodom v hribe gojzarje mazal z lanenim oljem da so se lepo zmehčali. Bernarda
6. okt 2005 19:19
Aja,pa še nekaj sem se spomnila.Moj tata je pred vsakim pohodom v hribe gojzarje mazal z lanenim oljem da so se lepo zmehčali. Bernarda
6. okt 2005 21:45
Ali pa še morda ta nasvet: bombažne nogavičke namočimo v vročo vodo, jih ožmemo, obujemo in nataknimo čevlje. Hodimo po stanovanju, da se zmehčajo. Sweetie
6. okt 2005 21:47
Pa brez zamere! Take čevlje je bolje dati naprej tistemu, ki so mu prav. Če te čevelj žuli ne prideš daleč. Včasih sem za lepoto vse potrpela, zdaj pa gledam drugače nato. Sicer me pa to spominja na pravljico Pepelka. Lp Migla
6. okt 2005 22:04
Ali se na usnjenih čevljih po uporabi kreme ne poznajo madeži maščobe?Alkohol preizkušeno deluje in izhlapi, s kremo pa res še nisem nikoli poizkusila. ZIMA
7. okt 2005 7:47
buruolan je napisal/a: |
terezija, kako pa uporabis šnops? Ali namažes cevelj znotraj, si namočis nogavice - to mi ni cist jasno. hvala za pomoc Sporočilo je spremenil(a) buruolan dne 06. okt 2005 13:25:56 |
7. okt 2005 12:39
Podobno kot Zima, tudi jaz raje uporabim alkohol, ker nima tako močnega duha kot žganje. Čevlji se lepo oblikujejo po nogi. LP cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami