Punce in mogoče kakšen fant moram se vam malo potožit. Že kar nekaj let se borim z slabokrvnostjo tako z nizkim železom kot z eritrociti. Po vseh zdravilih, ki so mi jih kar trikrat zamenjali sem obupala in ne vem več ali mi sploh lahko še kaj pomaga.
Sem pa pred 14 dnevni obiskala enega gospoda, ki je bil 16 let Ašičev učenec in tam sem dobila mešanico čaja, kjer prevladuje kopriva zraven pa sta še dve stvari, ne vem točno katere. Zjutraj si skuham 2 litra tega čaja in v prvo skodelico dam še 1 žličko koprivnega olja, ogaben okus, seveda je vse to grenko. Zraven pa moram zjutraj zribati še surovo peso nič olupljeno odcediti sok in čez dan to pojesti brez vseh začimb. Ta kura naj bi trajala 3 tedne potem 1 teden pauze in spet za 3 tedne nova mešanica čaja.
Verjetno je med vami še kdo z podobnimi problemi saj vem, da smo to že debatirali. Jaz sem rdeče pese pojedla že prej veliko, ampak kuhane, samo to menda nima nobenega učinka. Po 10 dneh še komaj pomislim na kakšno drugo hrano, da se prav prisilim, da kaj pojem in ne vem če bo to imelo res učinek.
Mogoče pa ima kdo izkušnje od vas, zmeraj se tukaj dobi kakšen pameten nasvet je pa res, da za zdravje človek naredi vse, če pa mi bo ta kura pomagala vam pa to z veseljem sporočim.
lp Mateja
mperhaj