![](/userdata/avatar/uqRtYSHdkqPTjcAFYv72.jpg)
17. jan 2011 22:25
glej, nekaj sem našla tukaj: How to Make Coconut Flour še malo sem brala in, če prav razumem, je osnova za izdelavo kokosove moke prehodna razmastitev kokosa/kokosovih kosmičev![](/forum/icon_smile_shy.gif)
![](/forum/icon_smile_palecgor.gif)
![](/forum/icon_smile_objem.gif)
17. jan 2011 22:25
glej, nekaj sem našla tukaj: How to Make Coconut Flour še malo sem brala in, če prav razumem, je osnova za izdelavo kokosove moke prehodna razmastitev kokosa/kokosovih kosmičev
19. nov 2011 11:49
Živjo.
Malo sem morala raziskat zadevo za službo in takole je: mandljevo moko naredimo tako, da mandlje prepražimo, posušimo, fino zmeljemo in jim dodamo pšenično moko. Razmerja še nisem pogruntala, po moje je odvisno od recepta in tega, kakšen rezultat hočemo in koliko denarja imamo :)
Različica za bolnike s celiakijo pa je brez moke, torej le zmleti mandlji, ki pa se tudi imenujejo mandljeva moka :)
hilda racKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Domača vroča čokolada s smetano
Kraljevska jajčka s holandsko omako