27. okt 2006 10:15
danes grem v toplice zato sem na hitro skuhala zelenjavno musako in solato, morda pa še marmeladne palačinke. javim se spet po praznikih, čao. buča
27. okt 2006 10:15
danes grem v toplice zato sem na hitro skuhala zelenjavno musako in solato, morda pa še marmeladne palačinke. javim se spet po praznikih, čao. buča
27. okt 2006 16:42
zelenjavna juha z ješprenom, slivovi cmoki, ananasov kompot
28. okt 2006 10:47
včeraj: zelenjavna lazanja MissLady
29. okt 2006 19:27
Danes: pita masiračnica MissLady
30. okt 2006 9:18
Danes je rižota z veliiiiko zelenjave: paprika rdeča in zelena, melancani in bučke... Njami. Solata in čokoladna pita za posladek.
30. okt 2006 20:29
Včeraj špinačni ravioli z zeleno omako (iz skrnje), danes skutni štruklji. Jutri bo pa pašta s tuno. Loni Makaroni
30. okt 2006 22:31
Danes: pire krompir, špinača, sojini polpeti MissLady
31. okt 2006 9:59
MissLady iz česa je pita masiračnica? Loni kakšna je pa zelena omaka? še malo mojih kosil: omleta s papriko in sirom, mešana solata pražen krompir - vegi varianta, jajčevci v paradižnikovi omaki, motovilec v solati dušeno kislo zelje, kruhovi cmoki danes bo pa jajčevec, polnjen s feta sirom, paradižnikom in olivami, solata maja
31. okt 2006 11:41
Masiračnica je burek z bučami. jade
31. okt 2006 22:42
Ja masiračnica je burek z bučami - s tistimi velikimi, rumenimi. Sem že oddala recept Jerneju, tako da bo verjetno kmalu objavljen. Če pa te zanima in imaš kakšno bučo, ki bi jo rada uporabila, pa povej, ti bom napisala recept tukaj. MissLadyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom