27. nov 2007 10:25
zelenjavni kari, riž, popečen tofu, solata korenčkova juha, špageti z jurčki
27. nov 2007 10:25
zelenjavni kari, riž, popečen tofu, solata korenčkova juha, špageti z jurčki
27. nov 2007 11:04
Karpačo iz črne redkvice z bučnim oljem, sirove štručke, mlinci s čemažem,česnom in peteršiljem, paelja s turki, papriko, brokolijem, mozzarelo in pinjolami. lp Vesna
27. nov 2007 15:56
pica z gobami, solata: radič, rukola, korenje, fižol, dimljen mladi sir
27. nov 2007 18:38
morem se prav pohvalit... danes sva imela za kosilo (no, pri nama je to bolj večerja:): zelenjavno juhico z zdrobovimi žličniki (par žlic zdroba in eno celo jajce) ter skutine štruklje (narejene po receptu iz knjige pecivo sestre vendeline) prelite z domačo karamelno omakico ala hruška... tolk so nežni in mehki, da se kar topijo v ustih... (pa sploh ne pretiravam:) sem blazno ponosna nase... grem še po enega za nagrado... , ki ljubi štruklje... hruškabanana
27. nov 2007 20:42
repa s proseno kašo, fižolova omaka jasna
28. nov 2007 14:44
Danes- prebranac in solata,
včeraj- cvetača s parmezanom, mešana solata
ponedeljek- kisla repa
katti
29. nov 2007 14:39
Kolerabna juha, ajdova kaša z ohrovtom, čokoladno pecivo antonija8
29. nov 2007 22:01
rižota s paradižnikom in parmezanom, solata polpet iz tofuja, naribano korenje z jogurtovim prelivom, ržen kruh s semeni, sir
30. nov 2007 11:03
danes smo pa trije in bomo imeli: korenčkovo juhico, sataraš z domačim koruznim kruhkom in mešano solatko... en lep dober tek vsem. hruškabanana
30. nov 2007 12:31
Mi pa filano papriko, s semeni, da ne bo pomote in krompirjev kruh. Si mi pa dala idejo za sataraš, ker imam še nekaj domače paprike in paradižnika. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pivski kruh
Gratinirani svaljki