28. maj 2007 18:04
da ne boste mislile, da nič ne jeva zadnje čase, hehe:
četrtek: za kosilo se res ne spomnim več, vem,d a sem za čez naredila ene mini mafinčke iz umešanega testa z gozdnimi sadeži, da jih je fant odnesel na teren
petek: ker je bil moj najljubiši fant prejšnji dan na ribolovu, sem dobila seveda ribe:) - torej smo jedli (je prišel še oče): mole in morskega pajka in mlad krompir v pečici in blanširano zelenjavo, pa še veliko skledo solate za zraven (rukola, zelena solata, paradižnik, kumare), za čez pa ledena kavica in kakavove rezine
sobota: po dveh izpitih sem zelo na izi odprla konzervo nacho sira, ga pogrela v mv, odprla še vrečo tortilla chipsa in sva se fliknila pred račko in pogledala en film, hehe
nedelja: morski pes z začimbami in mlad krompir, narebrene in potresen s sirom, pa korenje in stročji fižol, vse pečeno v pečici (stročji fižol je bil prej skuhan)
danes: rizi-bizi z mešanico graha in korenja, parmezan čezenj, ker rabim malo kalcija, hehe, pa borovničev kompot za železo
jutri smo pri fantovih, ker ma njegov oče rd. Jaz bom naredila samo torto in sladoled.
Veri