4. apr 2007 10:43
Danes pa moj mož kuha. (doma na bolniški). Baje bojo testenine s pestom, sicer mu pa moram najti recepte, kaj naj skuha potem za jutri in naprej... lidka
4. apr 2007 10:43
Danes pa moj mož kuha. (doma na bolniški). Baje bojo testenine s pestom, sicer mu pa moram najti recepte, kaj naj skuha potem za jutri in naprej... lidka
5. apr 2007 12:02
danes bo grška kuhinja: pire iz suhega graha in ocvrti začinjeni lignji, za čez pa melonin zmrznjenček in pa mogoče še kakavovi srčki Veri
5. apr 2007 15:58
Pri nas bodo danes tortilje polnjene s koruzo, mehiškim fižolom, šanpinjoni in sirom, za čez pa kot pravi Veri bo prekmurska gibanica. lp Vesna
5. apr 2007 21:44
Mož je včeraj skuhal testenine s pestom.
Danes pa pečen nov krompirček in kitajsko zelje s korenjem v solati. ( pečeva krompirček za otroka, pa da zdraven je še solato, ko smo pač doma). Sicer ima kosilo v varstvu...
lidka
6. apr 2007 16:06
rdeča leča, korenje, čebula, cvetača, grah in stebelna zelena s karijem in kislo smetano, radič z rukolo
6. apr 2007 17:07
Sojini polpeti, mlada čebula, cepkane paprike in bombetke. lp Vesna
7. apr 2007 16:44
Pečen mlad sir na posteljici iz rukole, češnjevčki, mlada čebula in bombetke. Jutri smo na hrani pri tašči. lp Vesna
8. apr 2007 16:25
danes: brusketa s ciabatto z jajčevci, papriko, paradižnikom in mocarelo, seveda vse začinjeno itd... Zraven pa hren, redkvice, polnjeni feferoni v olju,... Pa kostanjeva krema (kostanjev pire, stepena smetana, sladkor in po želji mleta čokolada) in sadna solata (melona, jagode, jabolko, kivi, banane,...) za čez. Zvečer bojo mogoče postrvi v voku, če bo fant kaj ujel:) Veri
9. apr 2007 9:55
Pečeni šanpinjoni na rukoli s parmezanom in ciabatta s pistacijo. Za povrh pa še prekmurska gibanica. lp Vesna
9. apr 2007 10:21
gobova kremna juha, bučke v omaki, pečen krompir, solataKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Pečenice na leči