20. mar 2007 9:21
Jaz sem pa včeraj naredila namaz iz praženih bučnic in ovsenih kosmičev, z ovčjim sirom... Pa čebulni kruh...
Pa regrat s krompirjem
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 20. mar 2007 10:14:34
20. mar 2007 9:21
Jaz sem pa včeraj naredila namaz iz praženih bučnic in ovsenih kosmičev, z ovčjim sirom... Pa čebulni kruh...
Pa regrat s krompirjem
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 20. mar 2007 10:14:34
20. mar 2007 14:26
Danes peas Pulao Iriž na nek indijski način, jutri pa gremo v mehiško. Z zakasnitvijo, ker smo prejšnji teden zaradi bolezni v ansamblu odpovedali. lp Vesna
21. mar 2007 12:32
včeraj mlečni riž s kompotom. Pa čokoladni parfe sem naredila. Veri
21. mar 2007 13:41
Veri imaš srečo, da nismo sosedje, ker bi drugače imela skoz mojega moža na obisku zaradi sladoledov mislim. jade
22. mar 2007 14:56
Nek zavitek iz kor ala krompiruša s krompirjem. Navdahnjen z indijskimi začimbami, kar je izpadlo zelo dobro. Regrat v solati.
Za zvečer je mlečni riž.
(Bo moj mož sam doma, jaz pridem šele pozno zvečer, imam randi, ha, ha).
lidka
22. mar 2007 15:50
Včeraj je bila pisana fritata iz zelene in rdeče paprike in vijoličastega krompirja - seveda še jajca, začimbe in sir. Zraven pa velika skleda regrata s krompirjem, jajci, bučnim oljem in jabolčnim kisom (vse domače, njami:) Zvečre sem naredila še domače kremšnite z domačim listnatim testom (prvič v življenju). Danes bo pa meso, mami je prinesla pečenega kozlička... Veri
22. mar 2007 16:29
Za ljubitelje hrane na žlico bo danes kavra, pa domače bombice, za ta-zbirčne pa gobova rižota. Za poobedek pa bodo zopet jagode. lp Vesna
24. mar 2007 13:36
Scaloppini buča, polnjena z mleto čičeriko, grahom, krompirjem in mozzarelo, s pridihom indijskih začimb. Za večerjo bodo slastni bagelsi z maslom. Jutri kosilo na štajerskem. Kuha tašča. lp Vesna
24. mar 2007 19:19
Danes pa sem pri fantu jedla okusno bučkino juho, kalamare na žaru, krompir v kosih in solata iz bučk. Za sladico pa sadna kupa. katti
25. mar 2007 21:16
Dušena kisla repa in ajdovi žganci. Domač vanilijev puding s češnjevo polivko. lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 26. mar 2007 08:35:28Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Rezanci Barilla s slanino in gobami