26. okt 2006 10:10
Včeraj je bila zelenjava v voku po kitajsko in stekleni rezanci. Pečen kostanj. Danes ima mož rižoto s papriko in solato.
26. okt 2006 10:10
Včeraj je bila zelenjava v voku po kitajsko in stekleni rezanci. Pečen kostanj. Danes ima mož rižoto s papriko in solato.
26. okt 2006 11:51
Falafli so kroglice iz namočene ( in kuhane - o tem se kregajo, eni jo kuhajo, eni ne) in zmlete čičerike z dodatki, potem pa ocvrte v olju. Navadno jih jemo v lepinji, prelite z jogurtnim prelivom. Zraven lahko dodajo v lepinjo še kako zelenjavo ali pa jo ponudiš kot solato poleg. Je pa zelo znana hitra hrana (fast food), predvsem v nemčiji in new yorku, kjer je veliko priseljencev iz arabskih dežel, odkoder je ta jed doma. Nekateri dajejo v falafel še fava fižol, ne vem, če ima slovensko ime, pri stročnicah sem bolj bosa... Fajn stvarca, se splača probat, mislim, da je en recept celo v bazi, res je, evo ga: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?kategorija=ek Veri
26. okt 2006 14:59
Danes je bil zelenjavni zrezek, kuskus in radič. Sonja Sporočilo je spremenil(a) diling dne 26. okt 2006 14:59:14
26. okt 2006 21:50
Celo večnost že nisem imela časa za kulinariko, prav pošteno me je sram. Se bom poboljšala. Ta teden smo jedli: -gratinirano cvetačo in brokoli s sirom, pire krompir in solato. -zelenjavno enolončnico in palačinke s čokoladno kremo -testenine s korenčkom in papriko, zeleno solato -zelenjavne zrezke, dušeno kislo zelje,polnozrnati kuskus, za jutri pa še ne vem (zato pa sem prišla na Kulinariko). Lep vikend vsem. Pesnica
27. okt 2006 10:15
danes grem v toplice zato sem na hitro skuhala zelenjavno musako in solato, morda pa še marmeladne palačinke. javim se spet po praznikih, čao. buča
27. okt 2006 16:42
zelenjavna juha z ješprenom, slivovi cmoki, ananasov kompot
28. okt 2006 10:47
včeraj: zelenjavna lazanja MissLady
29. okt 2006 19:27
Danes: pita masiračnica MissLady
30. okt 2006 9:18
Danes je rižota z veliiiiko zelenjave: paprika rdeča in zelena, melancani in bučke... Njami. Solata in čokoladna pita za posladek.
30. okt 2006 20:29
Včeraj špinačni ravioli z zeleno omako (iz skrnje), danes skutni štruklji. Jutri bo pa pašta s tuno. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Srbski pasulj