30. nov 2016 20:38
Domači pirini široki rezanci s smetanovo omako z brokolijem, endivija in radič z veliko česna.
Za posladek lešnikovo-orehovo-mandljevi trikotniki s čokolado.
30. nov 2016 20:38
Domači pirini široki rezanci s smetanovo omako z brokolijem, endivija in radič z veliko česna.
Za posladek lešnikovo-orehovo-mandljevi trikotniki s čokolado.
2. dec 2016 19:24
Včeraj kosilo na hitro: pečen krompirček in solata.
Danes: Zelenjavna enolončnica (korenje, krompir, grah, koleraba, cvetača, brokoli, ohrovt, por, čičerika, rdeča leča, ješprenj), jagodni in marelični cmoki (kupljeni).
27. feb 2017 14:04
Korenčkova juha z zdrobom, gobova rižota s korenjem in grahom, mešana solata z naribano svežo rdečo peso. Pozneje zdravi krofi z malinovo marmelado.
19. maj 2018 10:48
ponedeljek: zelena leca s spinaco in kokosom, riz (dahl)
torek: spinacni ravioli v paradiznikovi omaki, zelena solata s fizolom
sreda: fizolova juha, pecen krompir s cebulo in papriko, brokoli s sezamovim oljem in cilijem
cetrtek: riz s kimchijem in jajca na oko
petek: doma narejena pica
sobota: quesadillas s crnim fizolom, zelenjavo in avokadom
Sporočilo je spremenil(a) basket dne 19. maj 2018 10:55
20. maj 2018 8:15
Še jaz dodam naš jedilnik:
danes: omleta iz čičerikine moke z beluši, zelena solata in limonine kocke
ponedeljek: hamburgerji z zelenjavnimi polpeti
torek: zelenjavni kari s sladkim krompirjem
27. maj 2018 1:46
Ponedeljek: spanska tortilla, zelena solata s fizolom. Pripravila sem se malico za naslednji dan, in sicer solato z rizem, crnim fizolom in zelenjavo
Torek: cicerinkin kari
Sreda: ravioli v paradiznikovi omaki, zelena solata s fizolom
Cetrtek: pita zepki napolnjeni s falafli, zelenjavo in omako iz tahinija
Petek: pecen krompir, zelena solata s fizolom in avokadom
Sobota: pica (pa ne domaca)
v nedeljo pa bo fizolova juha in cvetaca v solati
27. maj 2018 2:35
Ponedeljek: spanska tortilla, zelena solata s fizolom. Pripravila sem se malico za naslednji dan, in sicer solato z rizem, crnim fizolom in zelenjavo
Torek: cicerinkin kari
Sreda: ravioli v paradiznikovi omaki, zelena solata s fizolom
Cetrtek: pita zepki napolnjeni s falafli, zelenjavo in omako iz tahinija
Petek: pecen krompir, zelena solata s fizolom in avokadom
Sobota: pica (pa ne domaca)
v nedeljo pa bo fizolova juha in cvetaca v solati
28. maj 2018 19:23
Pita žepki s falafli - hvala za idejo, to bomo jedli jutri.
Danes smo pa makarone z omako iz zelenjave, humusa in kikirikijevega masla, včeraj pa lazanjo z jajčevci.
10. jun 2018 11:38
Kolebinca, mi lahko zaupas receot za omako iz humusa?
Jaz pa sem vceraj naredila krompir s cvetaco (https://www.allrecipes.com/recipe/222670/cauliflower-and) zraven pa zeleno solato s fizolom.
10. jun 2018 18:59
basket je napisal/a: |
Kolebinca, mi lahko zaupas receot za omako iz humusa? Jaz pa sem vceraj naredila krompir s cvetaco (https://www.allrecipes.com/recipe/222670/cauliflower-and) zraven pa zeleno solato s fizolom. basket
|
Basket, nič posebnega - malo popražene čebule, malo paprike in dodan humus, ki nam je ostal, žlica kikirikijevega masla in malce sojinega mleka. Taka kremna omaka je nastala, ki se je lepo oprjela makaronov. :)
Danes: mlad pečen krompir, pražena zelenjava - bučke, čebula, paprika in mešana solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Kakijeva nevesta