11. mar 2012 10:09
Linolina: HVALA LEPA!!
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
11. mar 2012 10:09
Linolina: HVALA LEPA!!
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
11. mar 2012 10:55
Pire krompir, špinača, regrat s krompirjem.
Tinky Binky
12. mar 2012 12:35
Polnjene paprike s kuskusom,gobami in zelenjavo,prelite s paradižnikovo omako in zapečene v pečici. Zraven zadnji motovilec z vrta.
linolina
15. mar 2012 14:43
Fižolovka in štrudelj iz skrinje. Včeraj pire, špinača in sojini polpeti.
OlivaB
19. mar 2012 10:48
Zapečena ajdova kaša z zelenjavo in solata. Za poobedek skutina potica.
19. mar 2012 20:48
Špinačna juha, pečena prosena kaša s suhimi slivami
Avena
20. mar 2012 15:26
V nedeljo je bilo vegetarijansko kosilo in sicer
- rdeče zelje v solati s koruzo
-ajdova kaša z zelenjavo - bučke, por, rdeča, zelena, rumena paprika, čebula, česen, korenček, zelena...
Za mojega sem sicer posebej pripravila še meso, eh...
V ponedeljek je bila špinačna juha in solata iz ajdove kaše s feta sirom pa naj bi bili zraven krompirjevi hlebčki, pa žal ni uspelo, ker so se vzeti iz zmrzovalnika utekočinili... Tako,d a so bile hrenovke - jaz sicer nisem vegetarijanka, sam vseeno mi je bila to mal slabša različica...
Danes pa je ena veliak skleda solate - zelena s., korenček, jajčka, zelena paprika s prelivom iz jogurta in hrena.
xxs
20. mar 2012 21:33
Porova pita in skleda mešane spomladanske zelene solate
Avena
21. mar 2012 17:49
Danes: riž z rdečim fižolom in kalčki,regrat,borovničeva potica.
jutri: slani skutni štruklji,regrat
linolina
22. mar 2012 11:15
kisla repa, sadje
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Pure svedri s paradižnikom in baziliko