21. jan 2009 14:33
cvetača s krompirjem in sirom v pečici, rdeča pesa
21. jan 2009 14:33
cvetača s krompirjem in sirom v pečici, rdeča pesa
21. jan 2009 15:32
Včeraj zanj špageti s pestom, solata. Brownie. (jaz sem bila na solati in hrenovkah) lidka [sonce]
21. jan 2009 16:40
Včeraj: - zelenjavni kaneloni - mešana solata z vinagret prelivom - cabernet sauvignon Danes: - brokolijeva kremna juha s kus-kusom in kislo smetano - palačinke s skuto in javorjevim sirupom zapečene v pečici - cabernet sauvignon lp Vesna
21. jan 2009 17:32
jutri za kosilo: solata,rdeči radič kislo zelje z ajvarjem in vegetarijansko hrenovko, polnozrnat kruh, čista vegi juhica večerja, enaka kosilu, le pol manj Rafael Samec
23. jan 2009 12:53
včeraj: kremna juha iz rumene kolerabe in gomolje zelene, rižota s porom, rdečo čebulo, grahom, korenjem, žafranom in parmezanom, motovilec s fižolom danes: pica iz pirine moke s pelati, sirom in olivami, endivja
26. jan 2009 10:30
Pica iz ponozrnate moke s pelati, sirom, papriko, bučkami, koruzo in zelenimi olivami. Popoldan borovničevi muffini. Danes bo zelenjavna juha s korenjem, porom in čičeriko. Kruh. Jaz bom pa dušeno kislo zelje in nekaj beljakovinskega. : ) Posladkov nobeden noče več, je pa še ene par muffinov od včeraj ostalo... lidka [sonce]
27. jan 2009 22:59
En je imel še juho, pa popečene toast kruhke zdraven, druga je imela pečen krompir in kitajsko zelje z balzamičnim kisom v solati. (jaz pa solato in beljakovinsko). Za danes vse... lidka [sonce]neznan uporabnik
27. jan 2009 23:10
Kisla repa s fižolom in vegetarijanskimi hrenovkami, kruh in kompot. filip10
28. jan 2009 17:04
špageti z zelenjavno smetanovo omako (korenje, zelena, por, malo paradižnika, kisla smetana), zelena solata
1. feb 2009 15:11
pire iz zelene leče, pora in pastinaka s pečenim jajcem, kisla repaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Jabolka v srajčki