18. dec 2007 20:48
polnozrnati peresniki z grahom, šampinjoni, koščki tofuja in kislo smetano, solata
18. dec 2007 20:48
polnozrnati peresniki z grahom, šampinjoni, koščki tofuja in kislo smetano, solata
20. dec 2007 17:17
Sarma (iz semen) in slan krompir. lp Vesna
20. dec 2007 19:36
Veri a ostriža pa nista nikoli še jedla?
Sem se spovlna nanj, ker sem ga jedla par dni nazaj- z mediteranskimi začimbami, poleg pa še grška solata. Mojemu se ni zdel nič kaj posebnega, meni je kar dober.
Danes so bile pečene tunine hreenovke in grah s sirom ter zeljna solata z fižolom,
vćeraj pa repa,
torek- špageti s tunino omako in čičerika v solati.
katti
21. dec 2007 21:17
Zelenjavna juha z ajdovo kašo, solata (različne listnate in rukola, češnjevi paradižniki, mandarine, špinačni tortelini, mocarela), francoska štruca.
22. dec 2007 15:22
Jota, rožičeve koktejl potičke. Jutri kuha tašča. lp Vesna
23. dec 2007 6:21
sobota: špageti s paradižnikom in parmezanom, radič z endivijo nedelja: špinačna juha, repa, matevž, popečen tofu, jabolčna pita
23. dec 2007 10:20
Ne boste verjeli, kaj sva včeraj jedla!!! Ribja jaca, resno! Ne kaviar, ampak cele gonade, polne ribjih jajc! Kuhal je ljubi, jaz sem pa iskala recepte za to čudo;) tako da sva na koncu jedla marinirane in ocvrte gonade in panirane in seveda ocvrte, sicer je naredil zraven še pomfri in sveže kalamare:) Se mi gode, a?;) Veri
23. dec 2007 10:22
Katti, na sladkovodnih terenih vrnejo vse ribe žive in zdrave nazaj, tako da sladkovodnega sva jedla samo to, kar njegov oče ujame. Ker tudi v ribarnici, kadar že kako ribo kupiva, je to vedno morska, ker jih imava rajši;) Tako da mislim, da vsaj jaz res še nisem jedla ostriža... Bom pa še vprašala za ziher, zdaj ravno oba spita;) Veri
25. dec 2007 14:35
Solata iz fižola, korenja in graha, prelita z majonezo, zraven sem spekla kruh v obliki pizze in ga posula le s sirom in origanom. Ne vem kako ste ga zadnjič poimenovale na forumu. domači tortelini z gobovim nadevom in pesto omako drobno pecivo teran lp Vesna
25. dec 2007 19:55
včeraj: zelenjavna kremna juha, solata s popečeno zelenjavo in koščki mocarele danes: sarma (s sojinimi koščki namesto mesa)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Skutna pita