30. jun 2007 22:17
makaroni s popečenimi bučkami in koščki paradižnika, mocarelo in baziliko + kumare z jogurtom
30. jun 2007 22:17
makaroni s popečenimi bučkami in koščki paradižnika, mocarelo in baziliko + kumare z jogurtom
30. jun 2007 22:55
bučke v omaki (recept iz baze), pire krompir, zelena solata jasna
1. jul 2007 16:27
- mešani makaroni s paradižnikovo omako - improviziran kiš s koruznim krhkim testom iz ostankov zelenjave s pršutom - danes pa še ne vem, verjetno kar en vokec:) Veri
2. jul 2007 10:59
Jaz pa vem, bo kar pizza, ker moram nekako spravit zelenjavo v promet. Jutri pa testenine s paradižnikovo omako in rdeča pesa v solati. lp Vesna
3. jul 2007 7:00
stročji fižol s paradižnikom, mladi krompir, olimski sir na žaru, solata
3. jul 2007 17:13
včeraj pica Veri
3. jul 2007 20:09
na kak zanimiv način ena sporoča. da je še v enem kosu........................................... rimljanka
3. jul 2007 23:35
zelenjava v voku s tofujem, riž, solata
4. jul 2007 11:14
a veri to? ..... Kaj pa bo pri nas? Danes bo rižota z gobami in zelenjavoin zelena solata; včeraj je blia bučkina kremna juha in sirove ali makove štručke, vse iz baze; prejšne dni so bila med drugim en dan za kosilo samo jajca z sirom (moja lenoba), enkrat ravioli s smetanovo omako in solata z češnjevčki, papriko, čebulo in mocarelo, enkrat testenine- školjke s smetanovo omako in brokolijem in se ne lažem v ponedeljek se mi zdi, pa samo stročji fižol z kislo smetano pa lubenica. Lubenica, ki je vedno spremljevalka v vročih dneh. Veri moram ti pa povedat, da sem v petek in v soboto pekla tvojo sadno torto, super je. katti
4. jul 2007 15:27
Grška solata in česnov kruh. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Tortilje s pivsko omako iz čokolade