12. jan 2009 10:09
korenčkova juha, črni fižol po jamajško (z rumeno in rdečo papriko in oranžno bučo, v pečici), solata
12. jan 2009 10:09
korenčkova juha, črni fižol po jamajško (z rumeno in rdečo papriko in oranžno bučo, v pečici), solata
13. jan 2009 13:01
Zelenjavna mineštra, potica z rdečim pestom. Palačinke z Nutello. Koščki pomaranče z rumom z moscarponejevo kremo... Jaz pa solato s tuno, pa danes fižol v solati. Jutri pa matevž, dušena repa in nekaj (mesnega) za lubija. Zvečer se sladkava kar s sladoledom, na hitro zmiksanim v mešalniku. To nama je mega!!! lidka [sonce]
13. jan 2009 16:21
Petek -raclet -krompir in še mnogo druge zelenjave -radič in zelena solata z vinagrett prelivom -spritz (tako piškotom pravijo francozi,mimogrede, so pa odlični) - tri vrste vina in sicer beli pino, rdeči pino in modra frankinja (vsa vina so bila odlična). Sobota -pizza z mozzarelo in jajčevci -pizza z različnimi siri -refošk Nedelja - gobova juha - polnjeni šanpinjoni - mešana solata - modra frankinja Ponedeljek - martiny dry z zeleno olivo - roast potatos - mešana solata - jogurtovi žepki z marmelado - modra frankinja Torek - na žaru pečen olimski sir - mešana solata - kruh - modra frankinja Sreda - sarme iz različnih semen - slan krompir - beli pino lp Vesna ps.: pri Francozih sem se naučila, da k dobri hrani sodi kozarec dobrega vina. Tega se pri nas načeloma kar držimo. Vendar to je res le kozarec.
14. jan 2009 21:50
zelenjavna juha (koleraba, rumeno in oranžno korenje, rdeča čebula, por, grah, zelena) s kvinojo, limonina pita iz pirine moke
18. jan 2009 21:27
Danes: - gobova juha - koruzni žganci - kvašeni flancati - čokoladna torta - modri in beli pinot Jutri: - široki rezanci - pesto omaka - jabolčna čežana - modri pinot lp Vesna
18. jan 2009 22:52
sarma (mleti sojini koščki namesto mesa)
19. jan 2009 13:50
Enolončnica iz zelenjave, zelene leče in ajdove kaše ter polnozrnate palačinke z marmelado. Pesnica
21. jan 2009 14:33
cvetača s krompirjem in sirom v pečici, rdeča pesa
21. jan 2009 15:32
Včeraj zanj špageti s pestom, solata. Brownie. (jaz sem bila na solati in hrenovkah) lidka [sonce]
21. jan 2009 16:40
Včeraj: - zelenjavni kaneloni - mešana solata z vinagret prelivom - cabernet sauvignon Danes: - brokolijeva kremna juha s kus-kusom in kislo smetano - palačinke s skuto in javorjevim sirupom zapečene v pečici - cabernet sauvignon lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Široki rezanci z grahovim pestom