1. okt 2006 17:40
Ja punce kje pa ste... a nič ne jeste? Danes pri nama: gosti fižol (recept iz baze) in zelena solata MissLady
1. okt 2006 17:40
Ja punce kje pa ste... a nič ne jeste? Danes pri nama: gosti fižol (recept iz baze) in zelena solata MissLady
2. okt 2006 10:46
V petek sva šla na falafle... ( Turški jogurt, ki ga lahko tam kupiš, ima okus, oz. vtis kot bi pill mehčalec za perilo. Sluzast, skratka... bazičen... Pa še full nekih E-jev ima notri, kar sem opazila šele potem, ko sem že poizkusila in mi ni šlo v glavo, da bi jogurt lahko kdaj bil takšen. Pač, ena slabših stvari, ki sem jih kupila na probo...) Falafli pa so krasni. Sob: Pire krompir in kumare v omaki. Zelena solata. Ned: Pirini njoki z grahovo omako. Solata Danes: Gosta fižolova juha s papriko grahom in korenjem. ( Bo za dva dni...)
2. okt 2006 16:40
Jemo, jemo, samo ni čisto vsak dan vegi:) No, čez vikend je bila pica, pa čokoladnolešnikov sladoled, danes bo jurček z jajci in ajdov kruh, jutri verjetno marelični cmoki iz zmrzovalnika. Veri
3. okt 2006 22:45
testenine peresniki s paradižnikovo omako z olivami, grška solata velika skleda solate z morskimi sadeži, zraven olive v polnozrnatem testu ajdova kaša z gobami iz baze (zelo dobra, priporočam), zraven radič s fižolom, jabolčnim kisom in bučnim oljem, pa kozarec domačega mošta Aja, naj se prosim kdo ne vtakne v to, da pišem olive in ne oljke, kot je prav. Si ne morem pomagat, ampak ko je govora o oljkah, si jaz pač predstavljam drevesa... Brez zamere.... maja
4. okt 2006 5:07
mc maya je napisal/a: |
Aja, naj se prosim kdo ne vtakne v to, da pišem olive in ne oljke, kot je prav. Si ne morem pomagat, ampak ko je govora o oljkah, si jaz pač predstavljam drevesa... |
4. okt 2006 8:52
zelenjavna juhica, sojini kosmiči v mešani solati,kruh mc maya bi mi lahko prosiiiiiim zaupala recept za solato z morskimi sadeži, olive v polnozrnatem testu? najlepša hvala lp
4. okt 2006 9:56
Kostanjev pire in sladko zelje v omaki. Popoldan pa bomo kostanj tudi pekli in ga zalivali z jabolčnim moštom. lp Vesna
4. okt 2006 10:01
Jota ( seveda brez suhega mesa) in slivovi njoki, Pozdrav, antonija
4. okt 2006 13:25
Sva se s prijateljico povabili v Bachusa na korenčkovo juho, gobovo rižoto, mešano solato in borovničev zavitek. Loni Makaroni
4. okt 2006 14:57
Danes bo pri meni: sladko zelje in ker sem do sobote sama doma (smrk) bo to verjetno tudi jutri za kosilo :) MissLadyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Pure svedri s paradižnikom in baziliko