12. maj 2006 10:35
pečene polnjene paprike z gobicami, zelena solata zloženka iz jajčevcev in sira, mešana solata testenine peresniki z zelenjavo, solata danes rižota z beluši, pa seveda spet solata lp maja
12. maj 2006 10:35
pečene polnjene paprike z gobicami, zelena solata zloženka iz jajčevcev in sira, mešana solata testenine peresniki z zelenjavo, solata danes rižota z beluši, pa seveda spet solata lp maja
12. maj 2006 15:05
Porova juha s koruzo, špinačni pastičo s sirovo polivko, solata( rdeča pesa,fižol hren), jagode. Danes pa še ne vem. Antonija
12. maj 2006 23:04
Ješprenj s črno redkvijo in paradižnikom. lp bela
13. maj 2006 15:50
danes popečene šitake, prekajen tofu, bučke, korenje, češnjev paradižnik, začinjeno z arabsko kumino, meliso in žličko kisle smetane + polžki berivka z rukolo jabolčna pita iz pirine moke (kupljena) jutri juha iz zelenih špargljev špageti z bučkami, paradižnikom in baziliko, solata jagode s smetano in meliso
14. maj 2006 11:33
Krompirjeva pita z radičevim nadevom, kalčki v solati. lep dan bela
14. maj 2006 12:37
Zdravo vsem, ki obožujete vegeterjansko! Danes sem kosila riž z grahom, čebulco in rdečo papriko, pečen sojin tofu in bučke z mediteranskimi začimbami ter solato, za sladico pa odlično kokosovo potico iz baze. Včeraj zvečer sem jedla odlično zelenjavno lazanjo s sirovo omako, ki vam jo priporočam, če boste kaj hodili okoli Naklega. V Boleru za samo 900 SIT in si zelo sit, ker jo je nemogoče pojesti- je zelo velika. Lep dan katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 14. maj 2006 12:39:45
14. maj 2006 15:39
Katti, ja v Bolero pa moraš res vedno prit zelo zelo lačen, da ne govorim o picah...je pa okusno! pri nas pa je bil danes na jedilniku včerajšni ulov aja samo komentar - mojster za to peko je moj fant, za ulov pa oče... za večerjo pa ravno pečene lepinje... p, m
14. maj 2006 19:04
Danes: domača zelenjavna juhca, ajdovo porovi polpeti (od Packe- zelo dobri) in mešana solata z avokadom. Aki
14. maj 2006 20:16
Danes malce prirejena musaka iz jajčevcev (Kuhinje Balkana) ter mehka solata. Jutri sirovi ravioli z zelenjavno omako. Loni Makaroni
15. maj 2006 7:29
Danes zelenjavna juha z ječmenom. Bo bolj gosta, tako da bo samostojni obrok. PACKAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Ploščati špageti z morskimi sadeži