1. apr 2009 11:03
včeraj jota, jabolčna pita danes lazanja s popečeno zelenjavo, zelena solata z radičem in motovilcem Vanilija
1. apr 2009 11:03
včeraj jota, jabolčna pita danes lazanja s popečeno zelenjavo, zelena solata z radičem in motovilcem Vanilija
8. apr 2009 17:14
Brezmesni ričet, polnozrnata bombeta Tarja83
9. apr 2009 22:29
testeninska solata, ocvrte ribe buča
16. apr 2009 10:02
Riž s fižolom po louisiansko, zelen radič
Loni Makaroni
17. apr 2009 20:52
Loni, kaj je to riž s fižolom po louisijansko? Hvala!
29. apr 2009 12:09
No, ker sem po dolgem času tukaj našla samo tole neodgovorjeno vprašanje, sem z iskalnikom našla, da si recept enkrat že napisala. nedelja: juha iz razne zelenjave, solata, domač kruh ponedeljek: brokolijeva kremna juha, špageti z zelenjavno (por, grah, korenje, pelati) omako, solata torek: gosta enolončnica iz stročnic (čičerika, fižol, leča) in zelenjave (paradižnik, korenje, por), solata, puding danes: polnozrnat kuskus z zelenjavo in tofujem, solata
3. maj 2009 17:26
Čemaževa juha http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11308, dušena zelenjava z piro, solata: ledenka z čemažovimi popki
kobra 1
5. maj 2009 18:33
Ponedeljek: Quinoia pasta s kozjim sirom, špargeljni, limonino lupino in pehtranom. Skleda mlade solate. Poobedek; jagode in kozarček suhega šampanjca.
Vanja
5. maj 2009 22:11
včeraj: solata (zelena solata, naribano korenje, koščki prekajene ricotte, paradižnik, kumara in polnozrnati peresniki) danes: rižota z mešano zelenjavo (čebula, korenje, stročji fižol, grah, cvetača)
6. maj 2009 15:09
široki rezanci s šparglji, bučkami in parmezanom, zelena solataKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Zviti krofi