24. okt 2008 17:25
Včeraj je bila odlična francoska čebulna juha, domač črn kruh in bučni zavitek. Danes pa brokolijeva kemna juha, ocvrt sir, domač polbeli kruh i zelena solata. Za posladkat pa še rdeče vrtne jagode (še domač pridelek). lp Vesna
24. okt 2008 17:25
Včeraj je bila odlična francoska čebulna juha, domač črn kruh in bučni zavitek. Danes pa brokolijeva kemna juha, ocvrt sir, domač polbeli kruh i zelena solata. Za posladkat pa še rdeče vrtne jagode (še domač pridelek). lp Vesna
24. okt 2008 22:14
včeraj fižolovka s prekajenim tofujem in testeninami danes zelenjavni kari, basmati riž, kumarice z jogurtom
25. okt 2008 23:49
Sojini polpeti, pražen krompir, brokoli z drobtinicami, rdeča pesa v solati, paradižnikova solata in prleška gibanica za čez. Jutri bodo domači sirovi ravioli s pesto omako, posuti z mandlji, zelena solata in pogača v slani izvedbi za čez. lp Vesna
28. okt 2008 13:35
mineštra iz stročnic (leča, čičerika, beli in rjavi fižol), paradižnika, rumenega in navadnega korenja, kolerabe in zelene s polnozrnatimi jušnimi rezanci + slilovi cmoki
28. okt 2008 22:31
Mineštra iz brstičnega ohrovta, krompirja in polentnih žličnikov. Calzoneti za čez, polnjeni s paradižnikovo omako in sirom. Plus domači buhtlji z marmelado. Pire krompir s popečenim vitlofom, posutim s parmezanom in gorčično-medovo omako. Ledenka v solati s koruzo. Buhtlji od včeraj. Jutri bo brokolijevo-krompirjeva kremna juha. Nekaj sladkega bo potrebno naredit... lidka [sonce]
29. okt 2008 19:29
Kavra, domač črn kruh in vaflji (še vroči) z marmelado, domač sirov burek, motovilec s fižolom in če bomo pridni še kaj sladkega. lp Vesna
30. okt 2008 20:03
lepo pozdravljeni. zanima me kako delaš mesni burek, ker moji trije moški bi ga radi jedli pa nevem kako, prosim za recept hvala. lp. pikica đozi
31. okt 2008 0:17
đozi, na tem forumu pa ne delajo mesnih burekov, tu so jedilniki vegetarijanskih jedi. Boš pa zagotovo našla recept v bazi.
Ognjič
31. okt 2008 11:46
Reca, zahvaljujem se vam za odgovor zelo ste prijazni bi pa povedala , da tudi mene zanimajo vegi recepti. še enkrat hvala. lp. jožica - đozi đozi
31. okt 2008 18:46
Kot se za noč čarovnic spodobi je danes bučna kremna juha v krušnih skodelicah in za posladkat še bučni zavitek, sladek seveda. lp Vesna (Dozi, naj ti katera s pluskotom pomaga najt Katkin recept za burek. Je krasen in nimaš kaj zgrešit).Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Domači Ferrero Rocher