7. jan 2008 20:09
na koščke narezan popečen tofu v omaki iz paprike, šampinjonov, korenja in paradižnika, testenine, radič z rukolo
7. jan 2008 20:09
na koščke narezan popečen tofu v omaki iz paprike, šampinjonov, korenja in paradižnika, testenine, radič z rukolo
8. jan 2008 13:34
Sladki janež s pomarančami in basmati riž (samo kuhan v slani v slani vodi) in solata po želji...pa dober tek dragstar
8. jan 2008 17:58
Evo, kar nekatere na drugih temah sanjate, mam jaz doma: lubi je naredil pašare/iverke in osliči, pečeni v škrnicljih iz alufolije z marinado iz oliv, mini paradižničkov, belega vina, olivnega olja, bazlike... Zraven basmati riž (ostal od včeraj) in zelenjava (brstični ohrovt in por) v voku s sojino omako. Veri
8. jan 2008 20:09
polpet iz tofuja z orientalskimi začimbami, nariban korenček s prelivom iz bazilike, kisle smetane in jogurta, endivja in radič, polnozrnat toast
9. jan 2008 21:28
metuljčki z gobovo omako, berivka
10. jan 2008 15:28
Veri, a to misliš na kuharja? No ja, tudi pri nas se cufamo kdo bi dežal za kuhalnica in ustvarjal. Včeraj je pripravil polnozrnate špagete na nek svoj način z drobtinami, česnom, baziliko, peteršiljem in sirom (do sem sem uspela škilit pod prste) in zeljnato solato. Bilo je fantastično.Danes se bom pustila presenetit. lp Vesna
10. jan 2008 22:01
tofu z zelenjavo v voku, riž, solata
12. jan 2008 7:33
bistra juha s proseno kašo in naribanim korenjem, sejtan v omaki, testenine, solata
12. jan 2008 19:35
Včeraj smo jedli: zelenjavno juho s francoskim ementalcem, zravem beli pino polnjen avokado, modri pino krompirjevi zrezki kompot iz nirabel brizgano pecivo danes: nachos z različnimi omakami lp Vesna
12. jan 2008 19:38
rezanci z zelenjavo in sojinimi kalčki, radič z motovilcem in fižolomKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Kremna cvetačna juha