30. apr 2013 9:28
Čorba iz kolerabe,krompirja in leče.Zraven domač kruh.
linolina
30. apr 2013 9:28
Čorba iz kolerabe,krompirja in leče.Zraven domač kruh.
linolina
8. maj 2013 11:20
Slani štruklji s skuto in drobnjakom iz polnozrnate moke,potreseni z parmezanom,gratinirani v pečici. Zraven skleda radiča in rukole.
linolina
8. maj 2013 22:01
lep pozdravcek!
sem nova clanica, prvo se opravicujem za slovnicne napake,vendar se nisem navajena tablicnega racunalnika in ni sumnikov gor ali pa jih jaz ne najdem :)
no moj partner je zvesti mesojedec, jaz ga tudi jem vendar ga ne pogresam prevec.
da ne zaidem s teme: jutri za kosilo= krompirjevo buckina juha...tu mu sploh ne povem da so bucke notr :) pac malo jih dam, ker je boljsega okusa, zanj testenine s sirom in jajcki, zame testenine s tuno in solatka.
pa lep vecer
lady demonia 86
12. maj 2013 18:10
Tortilije s popraženimi jurčki,papriko in kislo smetano,posute s sirom in zapečene v pečici. Zraven skleda zelene solate.
linolina
1. jun 2013 11:39
Špinača iz čemaža,pire krompir.
linolina
3. jun 2013 9:07
Včeraj: pikantna omaka iz leče,riž in skleda solate.
Danes: bučna pica
linolina
7. jun 2013 8:15
Polnozrnati špageti s špinačo in parmezanom,zapečeni v pečici,zraven skleda zelene solate.
linolina
15. jun 2013 18:25
Sobota: testeninska solata
Nedelja:Grška solata,lojtrca-ajdov kruh z olivami(recept na kulinariki).
linolina
25. jun 2013 9:38
Rižota s trevižanskim radičem, zraven rukola in paradižnik.
vrtna vila
1. jul 2013 21:31
brokolijea kremna juhca in skutini štruklju na maslu in drobtincah.
bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Pohorska omleta