9. nov 2008 16:49
včeraj: zelje, repa in fižol danes: rižota z zelenjavo, radič
9. nov 2008 16:49
včeraj: zelje, repa in fižol danes: rižota z zelenjavo, radič
9. nov 2008 18:59
Rižota z različno zelenjavo in sojinimi koščki in mešana solata (zelena solata, korenje, fižol, paradižnik, paprika) z italjanskim prelivom, za večerjo bodo biskvitni vaflji z javorjevim sirupom, čokolado in marmelado. Jutri bo zelenjavna enolončnica, črn kruh in tiramisu. lp Vesna
10. nov 2008 15:14
Fižolova juha. Kruh. lidka [sonce]
12. nov 2008 13:31
Včeraj sem naredila še rižev narastek. Za danes bo pa zloženka iz vlečenega testa in pečene zelenjave s sirom. Pečene paprike v solati. Rižev narastek za zvečer. lidka [sonce]
12. nov 2008 16:13
Testenine s šanpinjoni v smetanovi omaki in mešana solata (zelena, korenje, fižol, brokoli, paradižnik). lp Vesna
13. nov 2008 11:55
včeraj: kitajski rezanci s sladkokislo zelenjavo in tofujem danes: tortilje s špinačo in dimljenim sirom, salsa, guacamole, koruzni čips, solata
13. nov 2008 20:05
Brokolijeva kremna juha z amarantom (hja, brokoli kar ne neha delat), črnna redkev s fižolom v solati, kruh, rabarbarin kompot in vaflji s čokolado. lp Vesna
14. nov 2008 11:39
valoviti rezanci ala putancesca zelenjavna juha, pire krompir, špinača (pasirana) in pohan sir in domač puding za čez (s fruktozo, čisto dobro pride:) palačinke za zajtrk;)
14. nov 2008 11:54
Ohrovtova omaka, kruhovi cmoki, zelnata solata s fižolom, za popravit krvno sliko bodo pa danes poskrbeli v slaščičarni Zvezda. lp Vesna
14. nov 2008 13:15
Jaz se pa danes "potepam" in imam "babji dan", nekaj vegi bom vmes na hitro pojedla, me ne bo doma do poooznega večera... lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Hot dog v listnatem testu