10. dec 2007 15:59
danes bova imela korenčkovo juhico, rižev narastek (spet:))), in hruškov kompot... veri; vidva bi morala eno oštarijo z morsko hrano odpret, ko prideš iz porodniške:))) moja mama bi se utaborila pri vas... hruškabanana
10. dec 2007 15:59
danes bova imela korenčkovo juhico, rižev narastek (spet:))), in hruškov kompot... veri; vidva bi morala eno oštarijo z morsko hrano odpret, ko prideš iz porodniške:))) moja mama bi se utaborila pri vas... hruškabanana
11. dec 2007 11:12
hehe, hruškabanana, starša se zame res nikoli nista bala: "ti že ne boš nikoli lačna," sta govorila:) NO, to ni čisto res, zdaj sem skoz lačna in skoz nekaj jem: včeraj je bila to hobotnica s kuskusom:) Veri
11. dec 2007 11:15
Gobova juha in žganci. lp Vesna
11. dec 2007 12:06
Vau, Veri, tole pa je seznam! Nisem vedela, da tolk vrst rib sploh še plava po naših morjih, se mi je zdelo, da smo že v glavnem vse izropali. Spomnim se lokalnih ribičev in ribarnic v Dalmaciji pred nekaj leti, kjer so ponujali zelooo skromen izbor rib, mislim, da so prodajali celo gojene orade. Te mi nekako ne grejo skupaj z obmorskimi kraji. Drugače sva pa včeraj jedla polpete iz čičerike in porovo rižoto, v nedeljo spomladanske zavitke in kitajske špagete z morskimi sadeži, v soboto z ravioli polnjene paprike v paradižnikovi omaki, v petek zelenjavno juho in sirov burek... Vanilija
11. dec 2007 15:28
šampinjoni in popečen tofu v omaki, polnozrnati peresniki, radič in motovilec
11. dec 2007 17:05
danes naju čaka sirov burek, ki se pridno peče v pečici, potem pa me ljubček pelje na sprehod na tortico in vročo čokolado v mesto, če bom imela dovolj proseče učke:))) lep večer. hruškabanana
12. dec 2007 15:56
Ohrovt z rdečo lečo v omaki in čufti, pire krompir in kozarček refoška za popravit krvno sliko. lp Vesna
12. dec 2007 18:38
Včeraj hobotnica s testeninami (ja, je je bil za dva dni;), danes pa narastek s koruznimi vlivanci (pol koruzne, pol navadne moke, jajca in mleko), brstičnim ohrovtom, korenjem in različnimi siri (sveži kozji, mocarela, sir za žar...), sem morala malo pospravit hladilnik;) Hruška banana, držim pesti zate;) Pa hitro mežikaj, to vedno pali;) Veri
13. dec 2007 16:24
Sirov burek in sladkarija lp Vesna
13. dec 2007 17:08
Vesna, kako si naredila ohrovt z rdečo lečo v omaki? Sliši se kar zabavno;) no, pri meni danes gratiniran rjavo-beli mix (leča, cvetača, por, na vrhu pa gratin iz tofuja, sojine smetane in kurkume) s sončničnimi in bučnimi semeni;) AndromedaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Panakota z belo čokolado in penino