23. jun 2008 23:26
Gratinirane palačinke z blitvo, solata Vanilija
23. jun 2008 23:26
Gratinirane palačinke z blitvo, solata Vanilija
26. jun 2008 15:06
Ker je čisto prevroče za prekuhavanje smo si danes privoščili ogromno skledo posebne solate: kumare, paradižnik, paprika v 3 barvah, koruza, tuna v lastnem soku, mini mocarelice, peteršilj, drobnjak in balzamični kis. Ninja24
26. jun 2008 17:13
Jaz se pa še nekaj trudim s kuhanjem, ampak v glavem hitro pripravljene jedi. Danes je bil na vrsti krompirjev kari z bučkami, pa seveda solata. Vanilija
27. jun 2008 11:58
Pri nama je bilo včeraj: Popečene bučke obložene s siri in orehi. Veliiika skleda kitajskega zelja in korenja v solati. Zvečer pa lubenica in gin tonic.
(aja, pred kosliom sva si z Loni špogali en velik sladoled, zato mi zvečer ni pasal iz domače skrinje...) : )
Danes bojo pa cvetačne popečene kroglice in začinjen kuskus s papriko. Solata pa po navdihu. Imava sladoled, če bo cuker padel...
lidka
28. jun 2008 17:23
bucatini s paradižnikovo-olivovo-paprikino-korenčkovo omakco, naredil lubi:) predvčerajšnjim žal nisem jedla doma, ampak če koga zanima je bil pire krompir s špinačo in pečen file ribe (verjetno osliča) Veri
30. jun 2008 8:14
Doma nerejeni njoki s porom v parmezanovo smetanovi omaki. Solata. Sladoled, čokolada...
lidka
1. jul 2008 11:33
Včeraj marelični cmoki. Veri
1. jul 2008 11:34
Hehe, lidka, ti pa nisi več na dieti, ne?;) Veri
1. jul 2008 11:47
Zadnjič kuskus z melancanom in ostalo zelenjavo. V soboto je kuhal lubi: pečen krompir in smuč (riba;) v foliji (oz. v peki papirju, če smo natančni;) Veri
3. jul 2008 15:23
rižota z lisičkami, šampinjoni in bukovim ostrigarjem, zelena solata z rukoloKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Poletni svaljki z dimljenim lososom