28. jul 2009 15:22
Tudi jaz kupujem novo ležišče in zanimala sem se za novi Dormeo Silver. Ležišče naj bi imelo vtkane srebrne nitke, ki zaradi svojih izjemnih lastnosti omogočajo nenehno kroženje zraka, hkrati pa nudijo optimalno podporo ter udobje. Ležišče ima tudi prevleko, ki se kemično čisti.
Skratka z vso tisto reklamo na internetu so me prepričali in poklicala sem jih po telefonu. Ker sem želela ležišče plačati na obroke, sem zvedela, da me bo ležišče prišlo na obroke za 120 eur dražje, zato sem se na koncu odločila, da ga kupim z gotovino. A glej ga hudiča, čisto na koncu, še preden sem se uspela posloviti od operaterke, me je opozorila, da se ležišča ne sme sesati ali brisati z mokro krpo, zato mi je priporočala, da kupim še nadvložek. Zelo me je presenetilo, da se ne sme čistiti, saj se prevleka lahko tudi kemično čisti, ampak operaterka me je opozorila tudi na to, da kemično čiščenje ni priporočljivo oz. naj se čisti zellloooo poredko, ker se uničijo srebrne nitke. Torej če bi kupila Dormeo Silver, bi morala kupiti še nadvložek in potem več nebi spala na srebrnih nitkah, ampak na nadvložku. Kje je tu logika? Zato sem razočarana preklicala naročilo in zdaj z možem iščeva po trgovinah primerno ležišče. Takšno, ki je proti pršicam (pravijo, da so zdaj to vsa ležišča), takšno, ki je proti potenju in takšno, ki bi bilo primerno za mojo hrbtenico. Ker pa je ponudbe na tržišču ogromno, se je zelo težko odločiti.
Lp,
shakra